Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді інформує

У Славутицькій міській філії Київського обласного центру зайнятості 24 січня пройшов семінар на тему: «Стоп − насильству! Я проти насильства!» для безробітної молоді. Для проведення заходу були запрошені працівники Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді (ЦСССДМ) − заступник директора – начальник відділу...

 

У Славутицькій міській філії Київського обласного центру зайнятості 24 січня пройшов семінар на тему: «Стоп − насильству! Я проти насильства!» для безробітної молоді.

Для проведення заходу були запрошені працівники Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді (ЦСССДМ) − заступник директора – начальник відділу соціальної роботи Л. М. Житник та фахівець із соціальної роботи Л. М. Удовенко, а також працівниця Славутицького відділку поліції − інспектор ювенальної превенції старший лейтенант М. В. Лобанова.

Працівники ЦСССДМ розповіли про домашнє насильство, його види, куди можна звернутися в разі вчинення насильства, ознайомили зі статистикою України щодо насильства, обговорили нові зміни в чинному законодавстві, а саме – терміновий заборонний припис стосовно кривдника.

Також з усіма присутніми було проведено тест на тему: «Чи є ризик насильства у ваших стосунках?» Слухачі семінару мали змогу задати питання М. В. Лобановій стосовно статистики з даного питання по Славутичу. Учасники були активними, кожен міг висловити свою думку, поділитися враженнями про семінар.

Життя – це простір без насильства! Не бійтеся, не соромтеся, не терпіть! Про це не потрібно мовчати!

Славутицький міський центр
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
(тел.: 2-11-15, 3-01-80)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: