Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Благодійна барахолка «Різдвяне чудо»

04 – 14 січня 2019 року в Офісі підтримки громадських ініціатив ГО «Добросусіди» організовує благодійну барахолку «Різдяне чудо». Мета - ми будемо збирати кошти для співробітниці дитсадка № 6 «Крунк» Наталії Мойсієнко...

 

04 – 14 січня 2019 року в Офісі підтримки громадських ініціатив ГО «Добросусіди» організовує благодійну барахолку «Різдяне чудо».

Мета - ми будемо збирати кошти для співробітниці дитсадка № 6 «Крунк» Наталії Мойсієнко. Гроші їй потрібні терміново, адже це рак.

Операція у Наташі вже позаду, але попереду ще хіміотерапія. Нагадуємо реквізити рахунку 5168 7551 1297 8644

ПриватБанк Мойсієнко Наталія Василівна.

Як взяти участь у барахолці і допомогти Наташі?

Звільніть свої комори та шафи від непотрібних речей! Це можуть бути картини, сувеніри, аксесуари, одяг, взуття, меблі, книги, жіночі прикраси, речі домашнього вжитку. Принесіть ці речі до Офісу підтримки громадських ініціатив заздалегідь або візьміть їх із собою у день відкриття чи закриття барахолки – 04 січня або 14 січня. Предмети повинні бути чисті, в доброму та, бажано, запакованому, за потреби готовому до транспортування стані.

У програмі барахолки:

04 та 14 січня о 19.00 відбудуться безкоштовні кінопокази. Ви зможете на великому екрані переглянути новорічну сімейну кінокомедію, яку оберете для показу шляхом голосування. Чай та кава є, печиво та попкорн беріть з собою за бажанням.

14 січня о 18.00, закриття барахолки – аукціон «Елітний секонд-хенд». Ми запропонували славутицькимселебріті – добре відомим людям нашого міста - взяти участь у барахолці! На учасників аукціону очікує елітнийсеконд-хендвід славутицьких політиків, працівників культури, освіти, спорту. Так ми допоможемо Наташі й зберемо ще більше грошей, які так їй потрібні.

Режим роботи барахолки: з 04 по 14 січня з 9.00 до 18.00 з перервою з 13.00 до 14.00 барахолка «Різдвяне чудо» працює для усіх охочих придбати або продати щось.

З усіх питань щодо участі у барахолці ви можете звернутися на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.comабо за телефонами 2-22-50, 050 353 11 35, Офіс підтримки громадських ініціатив КП «АРР», Проспект Дружби Народів, 7 (БК «Енергія», ІІ поверх). 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: