Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чим колективу КП «Агентство регіонального розвитку» запам’ятався 2018 р

Колектив КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради вітає усіх з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами! Наш колектив – 29 чудових фахівців, це непересічні особистості та патріоти Славутича. Цей рік був багатим на події і ми вдячні нашим друзям та партнерам за співпрацю...

Колектив КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради вітає усіх з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами! Наш колектив – 29 чудових фахівців, це непересічні особистості та патріоти Славутича. Цей рік був багатим на події і ми вдячні нашим друзям та партнерам за співпрацю, а місту Славутичу та славутичанам за натхнення працювати для вас! Чим нам запам’ятався 2018 рік:

• Ми приєдналися до першого в Україні муніципального енергетичного кооперативу «Сонячне місто». Агентство є одним із засновників споживчого товариства «Сонячне місто» і вже у 2019 році ви дізнаєтесь про це більше – як долучитися і де саме буде збудована сонячна електростанція.

• Ми залюбки ділимося власним досвідом не лише на національному, а й на міжнародному рівні – радо зустрічали представників влади та бізнесу Донецької області, студентів Чернігівського національного технологічного університету, представників білоруських громадських організацій та Просвітницького громадського об’єднання «Фонд імені Льва Сапеги», представників Михайло-Коцюбинської та Любецької ОТГ, учасників стажування для Підписантів Угоди мерів та Європейську мережу навчальних організацій ENTO, яка об’єднує навчальні установи місцевих та регіональних органів влади практично у всіх державах-членах Ради Європи.

• За участі соціально активних містян завершили оновлення тексту Кодексу етики, честі, порядності, добросовісного та ефективного управління Славутицької територіальної громади – документу, яким керуються у своєму житті славутичани. Перші 250 примірників отримали учні перших класів під час свята 1 вересня.

• Ми активно працюємо над позитивним іміджем нашого міста. На повну потужність працює веб-сайт «Інвестору» https://investslavutych.arr.in.ua/ Узагальнено інвестиційний паспорт та електронний каталог підприємств міста, який налічує близько 150 підприємств.

• Наявні туристичні ресурси роблять Славутич унікальним та несхожим на жодне місто України – ми співпрацюємо з туристичним активом міста. Ми запустили веб-сторінку «Туристичні можливості» https://investslavutych.arr.in.ua/turizm/ та розробили туристичний маршрут «Славутич – наймолодше місто України, унікальна пам’ятка планової архітектури».

• Вперше ми організували зустріч громадських організацій та активістів міста у форматі «Печа-Куча». Нам вдалося зібрати 11 місцевих активістів та 8 представників «живих» та активно працюючих ГО в Офісі підтримки громадських ініціатив.

• Ми працюємо за 270 договорами оренди та експлуатації. Агентство є одним з лідерів-орендодавців у місті – загальна площа, що передана в оренду суб’єктам підприємницької діяльності становить 48 693,75кв.м. Інформація щодо наявних приміщень щомісячно оновлюється департаментом управління комунальним майном Агентства на нашому ресурсі http://rent.arr.in.ua/

• Протягом року провели технічну інвентаризацію 71 об’єкту нерухомості. Бюро технічної інвентаризації переїхало і задля комфорту славутичан тепер працює у будівлі Центру надання адміністративних послуг.
• Ми приєдналися до командної роботи з реалізації трьох Міжнародних грантових проектів, виконавцем яких є Славутицька міська рада – «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» та «Активізація малого та середнього бізнесу в транскордонних регіонах України-Білорусі», «Енергоефективність у громадах II».

• Агентство є активним учасником процесу Бюджету часті у м.Славутичі. Цього року ми провели 9 спільних корисних тренінг-зустрічей з авторами проектів, надали 18 індивідуальних консультацій авторам та командам проектів, організували 2 Ярмарки проектів Бюджету участі. Офіс підтримки громадських ініціатив Агентства став одним із Пунктів голосування, де проголосувала 481 особа. Загалом в Офісі підтримки проведено у 2018 році 87 заходів для різних категорій славутичан та гостей міста.

• У співпраці з нашими діловими партнерами нами проведено 2-й Форум підприємців міста Славутича, у якому взяли участь 55 підприємців, де прозвучало 28 виступів. Ми започаткували традицію проведення бізнес-сніданків за участі міського голови та підприємців. Цього року їх відбулося вже два, а участь взяли 27 бізнесменів та бізнесвумен. Організували бізнес-тренінг «Продажі неминучі або мистецтво продажів», який прослухало 17 представників малого та середнього бізнесу м. Славутич. Почин дорожчий за гроші – далі буде…

• Під пильним оком наших сертифікованих енергоменеджерів знаходяться 29 муніципальних будівель міста із щоденним моніторингом споживання тепла та електроенергії. Під експертними наглядом департаменту енергоменеджменту супроводжуються 8 ЕСКО контрактів.

• Команда Агентства вже 5 років є партнером Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86». Ми раді, що наша співпраця не обмежується п’ятиденним фестивалем, а триває цілий рік: за підтримки ГО «86» та АртхаусТрафік ми щочетверга маємо можливість тішити містян та гостей міста якісними кіносеансами у 86: Кіноклуб в Офісі підтримки громадських ініціатив, а у літній час – простонеба у парку або на Enlight біля котловану.

• Втретє Агентство долучається до організації та проведення щорічної Міжнародної конференції «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO. В рамках конференції також відбувається хакатон «Славутич – місто нових ідей» та Екофорум для молодих учених та практиків. Пишаємося унікальним досвідом нашого міста і робимо все для того, щоб зміст та користь конференції з кожним роком зростали.


Маємо надію, що наступний 2019 рік стане не менш плідним та яскравим на події. Ми завжди відкриті до нових ідей і у нас є ресурси для їх реалізації!


З повагою колектив КП «Агентство регіонального розвитку»
Славутицької міської ради 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: