Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Актуальні питання із засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету відбулося 15 листопада. Міський голова Юрій Фомічев зупинився на актуальних питаннях, що стосуються життя міста.

 
Засідання виконавчого комітету відбулося 15 листопада. Міський голова Юрій Фомічев зупинився на актуальних питаннях, що стосуються життя міста. 

• Цього року опалювальний сезон у місті розпочався вчасно і без збоїв. Змінились умови на отримання номінацій для ТКЄ –рівень розрахунків за газ у період опалювального сезону має складати78%. Усе інше треба доплатити в міжопалювальний період.

Адже 90%, як вимагалось раніше, з урахуванням недоплати або несвоєчасного фінансування пільг і субсидій забирали всі ресурси з підприємства, що приводило до того, що зовсім не залишалось коштів на заробітну плату. На першу і другу декаду листопада вже отримана номінація на газ.

• Розпочався процес вибору управителів багатоквартирних будинків. На сьогодні заявили про себе, готові надавати або вже надають послуги з управління багатоквартирними будинками такі управляючі компанії:

– Комунальне підприємство «Житлово-комунальний центр» (директор – Олександра Кобяк);
– ТОВ «Управляюча компанія «Комфорт+» (директор – Олена Радченко);
– ТОВ «Управляюча компанія «Свій дім» (директор – Ірина Жаболенко).

Для міста ці зміни – позитивні, адже конкуренція, як правило, дає можливість покращити якість послуг та зменшить їх вартість.

Далі була заслухана інформація від КП «ЖКЦ» про стан сплати за житлово-комунальні послуги та роботу житлово-комунального господарства в осінньо-зимовий період 2018/2019 року.

Про виконання міського бюджету Славутича за 9 місяців поточного року звітувала начальник управління фінансів Славутицької міської ради Галина Зайченко. За звітний період доходи загального фонду міського бюджету (з урахуванням міжбюджетних трансфертів) складають 231,6 млн грн, із них: власні та закріплені доходи – 134,2 млн, що на 17% більше аналогічного показника попереднього року.

На засіданні виконавчого комітету погоджені річні плани виробництва і надання послуг централізованого водопостачання та водовідведення на 2019 рік.

Також затверджені «Правила приймання стічних вод до системи централізованого водовідведення м. Славутич». Схвалено проекти програм забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства міста на 2016–2018 роки та енергозбереження на об’єктах житлово-комунального господарства та модернізації систем теплопостачання в місті на 2016–2018 роки.

Затверджені звіти про оцінку комунального майна та детальний план території для будівництва, експлуатації та обслуговування енергогенеруючого об’єкта – електростанції з використанням енергії сонця.

Інформацію щодо стану приватизації кімнат у гуртожитках міста, що була розпочата у 2011 році, надав перший заступник міського голови Віктор Шевченко. Станом на 1 листопада 2018 р. приватизовано 318 кімнат у гуртожитках, залишились неприватизованими 85 кімнат. У результаті приватизації кімнат та придбання приватизованих кімнат у гуртожитках громадяни самостійно змогли поліпшити свої житлові умови.

Керуючий справами виконкому Олександр Скляр інформував про роботу із зверненнями громадян у виконавчому комітеті Славутицької міської ради за 9 місяців 2018 року.

Більше інформації про засідання виконавчого комітету – за посиланням www.youtube.com (канал slavutich mvk). 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: