Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Майстри самурайського меча Камуй вразили славутичан своєю високою культурою

6 листопада у Кіноконцертному комплексі переповнена зала. До Славутича завітали майстри самурайського меча Камуй у рамках світового турне присвяченого 20 річниці колективу. Лідер гурту Тетсуро Шимагучі – один із сучасних самураїв Японії...

6 листопада у Кіноконцертному комплексі переповнена зала. До Славутича завітали майстри самурайського меча Камуй у рамках світового турне присвяченого 20 річниці колективу. 

Лідер гурту Тетсуро Шимагучі – один із сучасних самураїв Японії. Саме він придумав як у 21 столітті зберегти та відродити бойове мистецтво своїх предків.

На початку своєї діяльності ансамбль Камуй виступав на вулицях міст у різних країнах пропагуючи бойове мистецтво. А вже після успіху фільму «Вбити Білла» Квентіна Тарантіно, ансамбль отримав світове визнання.

Під час осіннього європейського туру японський колектив з програмою Кенгідо проведуть концерти у містах Італії (Флоренція, Турин), Іспанії (Мадрид, Барселона), Бєлорусі (Мінськ) та України (Славутич, Львів).

Жителі міста Славутича отримали унікальну можливість приймати у своєму місті гостей такого високого рівня у рамках благодійної акції «Чорнобиль-Фукусіма. Ми пам’ятаємо. Ми разом».

У місті нових ідей вже відбулися два концерти Камуй. Ансамбль вразив своєю високою майстерністю, динамікою виступу та відкритістю у спілкуванні з дітьми та дорослими.

Японські друзі відвідають ДСП «Чорнобильська АЕС», проведуть у Палаці дітей та молоді чайну церемонію, поспілкуються з дітьми дитячого садочку «Крунк», зустрінуться з учнями школи №1.

Візит організовано у продовження розпочатої співпраці міста Славутича з японським проектом Окіаґарі-кобоші (координатор Мінору Ватанабе). Саме дякуючи йому в місті з’явилися дитячі Герніки, реалізовано проекти

Окіаґарі-кобоші, Манга-ка, відбувся візит відомого кутюр’є Кензо Такада та хібакуся Іхари Тойочі.
 

 

Всі проведені заходи демонструють спільність поглядів наших країн на подолання екологічних катастроф.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: