Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Юрій ФОМІЧЕВ: «Ми хочемо бачити майбутнє щасливим!»

У залі засідань виконавчого комітету міської ради 28 вересня зібралися депутати Славутицької міської ради, депутати Молодіжної ради, гості міста на традиційну церемонію посвяти депутатів Молодіжної ради «Майбутнє Славутича», координатором якої вже багато років є Ніна Єрьоміна.

У залі засідань виконавчого комітету міської ради 28 вересня зібралися депутати Славутицької міської ради, депутати Молодіжної ради, гості міста на традиційну церемонію посвяти депутатів Молодіжної ради «Майбутнє Славутича», координатором якої вже багато років є Ніна Єрьоміна.

Цей захід відбувається щорічно, починаючи з 2002 року, в дні проведення міжнародного фестивалю «Золота осінь Славутича». «Молодь, молодіжна політика завжди є пріоритетом для держави і для наших міст. Адже саме молодь змінює світ на краще. А для цього потрібно бути наполегливому в житті.

Очікуємо від депутатів Молодіжної ради цікавих, нових ідей та пропозицій, що дозволить ефективно розвивати міську молодіжну політику», – з такими словами до молоді звернувся міський голова Юрій Фомічев. До новообраних депутатів звернувся також депутат Київської обласної ради, ініціатор створення Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» Володимир Удовиченко, котрий запропонував разом творити майбутнє країни.

А начальник управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної ради Марина Потапенко запропонувала участь у міжнародному проекті. Секретар міської ради Володимир Борисов закликав молодь любити Славутич, вірити у Славутич і повертатись до Славутича. 
 
Цьогоріч Молодіжна рада міста поповнилась п’ятнадцятьма новими депутатами. Кожен мав можливість запропонувати свою добру справу.

Ось їх новації:
Юлія Крива – проводити змагання з воркаута;
Єлизавета Гапоненко – робити подарунки для дітей з Дитячого будинку;
Вікторія Цілуйко – проводити кулінарні конкурси;
Марія Литвин – збирати макулатуру та пластик;
Анастасія Романенко – проводити шоу-програми;
Дарина Михайленко – організовувати флешмоби;
Катерина Галуза – допомагати дітям з дитячих будинків;
Олександра Іванова – прибирати міський парк на толоках;
Максим Куликов – турбуватися про безпритульних тварин;
Стефанія Хвисюкович – проводити ярмарки, а зароблені кошти направляти на благодійність;
Андрій Моцигора – регулярно проводити кінопокази;
Софія Лавриненко – організувати книжкову барахолку;
Анастасія Саюк – проводити ігрові заходи для дітей;
Ганна Шульга – проводити більше заходів для дітей, аби вони не заходили на недобудований готель;
Анастасія Ланько – спільно з батьками і дітьми проводити розважальні програми.

Після цього депутати міської ради пов’язали краватки молодим колегам і побажали їм активної та плідної роботи на благо рідного міста.

Тимур Гісматулін, голова Молодіжної ради «Майбутнє Славутича», представив свою команду, розповів про діяльність ради в минулому році, поділився планом дій на 2018 рік. Всі новообрані депутати склали клятву на вірність місту. Тож бажаємо, аби девіз молодіжної ради «Майбутнє Славутича» – «Все зробимо самі!» – впевнено звучав і виконувався молоддю міста.

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: