Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Займатися спортом стає модним

Славутич – місто здоров’я та спорту. А підтвердженням цього є створені жителям Славутича умови для заняття спортом. Практично кожен славутичанин за бажання може займатися улюбленим видом спорту. Щодня спортивні майданчики Славутича наповнюються любителями здорового способу життя.

Славутич – місто здоров’я та спорту. А підтвердженням цього є створені жителям Славутича умови для заняття спортом. Практично кожен славутичанин за бажання може займатися улюбленим видом спорту. Так, може! Щодня спортивні майданчики Славутича наповнюються любителями здорового способу життя. Від малечі до людей поважного віку. 

Займатися спортом на майданчиках стає все більш комфортно. На стадіоні «Каскад», наприклад, поряд із футбольним полем зі штучним покриттям все більшою популярністю і попитом користується новий сучасний баскетбольний майданчик.

До речі, до уваги любителів спорту: на волейбольному майданчику працює… Jampost. Музика допомагає навертати молодь на до активних занять спортом, зокрема − на той же баскетбольний майданчик.

Таку ідею у свій час заклав у проект молодіжної ініціативи розробник Станіслав Ракша. Jampost підключається через Bluetooth, і це дає можливість слухати улюблену музику під час заняття спортом.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: