Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Разом зробимо Славутич чистішим, охайнішим, затишним!

Нарешті дочекалися, закінчився найхолодніший місяць цього року – березень! Перше по-справжньому весняне сонечко порадувало Славутич своїм теплом, сніг почав танути, повітря наповнюється свіжістю та легкістю. Квітень для нашого міста особливий та багатий на різні свята і заходи.

 

Нарешті дочекалися, закінчився найхолодніший місяць цього року – березень! Перше по-справжньому весняне сонечко порадувало Славутич своїм теплом, сніг почав танути, повітря наповнюється свіжістю та легкістю.

Квітень для нашого міста особливий та багатий на різні свята і заходи. 8 квітня відсвяткували Великдень, 15 квітня Блаженніший Патріарх Святослав освятить храм на честь Ікони Божої Матері «Неустанної Помочі». Активно ведеться робота з підготовки до 32-ї роковини Чорнобильської катастрофи. Традиційно пройдуть квітневі спортивні змагання, присвячені Героям Чорнобиля.

І, як правило, з приходом весни для комунальних служб настає період упорядкування, прибирання, благоустрою міста. До Великодня вже завершено прибирання міських доріг та тротуарів від залежалого снігу та піску. З 15 квітня ці роботи розпочнуться в кварталах. Наводять лад біля своїх будинків і двірники. За зимовий період 2017/2018 року було використано на посипку доріг та тротуарів міста 1500 т суміші. На початок квітня вже прибрано та вивезено 50 тонн піску. Для прикладу, 5 квітня прибирання міста здійснювало 8 одиниць дорожньої техніки (3 трактора зі щітками, 2 трактори з причепом, 2 навантажувача, самоскид ГАЗ-53) та дві бригади робочих. А ще у квітні організовуються весняні толоки. Активні славутичани вийдуть працювати на благо свого міста.

Пропонуємо і вам, шановні жителі та підприємці міста, долучитися до добрих справ та разом зробити Славутич чистішим, охайнішим і затишним! Любімо Славутич, цінуймо його комфортність!


Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: