Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Домовленості прикордонних областей

4 березня 2018 року у Білоруському торгово-економічному університеті споживчої кооперації відбулась перша робоча зустріч партнерів, присвячена реалізації проекту «Активізація малого та середнього бізнесу в прикордонних регіонах України – Білорусі» по Програмі транскордонного...

 

4 березня 2018 року у Білоруському торгово-економічному університеті споживчої кооперації відбулась перша робоча зустріч партнерів, присвячена реалізації проекту «Активізація малого та середнього бізнесу в прикордонних регіонах України – Білорусі» по Програмі транскордонного співробітництва країн Східного партнерства (EaPTC). Проект со-фінансується за рахунок коштів Європейського Союзу.

На зустрічі були присутні представники Славутицької міської ради, Славутицького міського фонду підтримки підприємництва, Білоруського торгово-економічного університету, Чернігівської регіональної торгово-промислової палати, Прилуцького Центру підтримки підприємництва, експерти та консультанти проекту.

Під час зустрічі учасники обговорили питання, пов’язані з реалізацією проекту, а саме проведення фокус-груп, першого міжсекторального засідання з дрібного виробництва у м. Чернігові та другого міжсекторального засідання з торгівлі в м. Славутич. Нагадуємо, що проектом передбачено п’ять спільних секторальних зустрічей в Білорусі і Україні за напрямками: дрібне виробництво, торгівля, сільське господарство, транспортні та комунальні послуги. Участь в них візьмуть підприємці, які вже працюють або бажають співпрацювати з партнерами із сусідньої країни або вийти на її ринок.

Славутицький міський фонд підтримки підприємництва
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: