Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Шевченківське свято

9 березня — день народження Тараса Шевченка, одного з найбільш шанованого на Україні, і відомого у всьому світі поета, прозаїка і художника. Цього дня у Кіноконцертному комплексі відбулося літературно-мистецьке свято на якому присутні торкнулися серцем Шевченківських творів.



9 березня — день народження Тараса Шевченка, одного з найбільш шанованого на Україні, і відомого у всьому світі поета, прозаїка і художника.

Цього дня у Кіноконцертному комплексі відбулося літературно-мистецьке свято на якому присутні торкнулися серцем Шевченківських творів. Звучали його вірші, уривки з поем, що не вмирають і не тускніють під плином часу, переглядався відеоматеріал про людину універсальних обдарувань та інтересів. Все життя і творчість Т.Г.Шевченка були присвячені українському народу. Саме він зберіг і повернув народу його голос — українську мову.

Серед виконавців поетичних творів Оленка Хрущ, Анна Лебанідзе, Віра Савенок, (учасники народного театру “Добрий настрій” міського відділу культури, кер. Тетяна Бакрі-Ніхельман), Добриня Сивка ( театральна студія “Драм-Арт”, ПДМ, кер.Лариса Сивка), вихованці театрального колективу ДШМ «Імпровізація” (кер.Тамара Дружкова) - Блудча Владислава та Тетяна Гурова (нині студентка Київського Національного Університету театру, кіно і телебачення), Микола Піндур - член Центру німецької культури «Хофнунг» (кер.Валерій Ніхельман).

Про могутню силу Шевченківського слова — глибинну і надзвичайно актуальну в наш час - наголошувала упродовж свята його ведуча , директор клубного закладу “ККК” Лариса Маслій.

Учасники заходу поклали квіти до пам'ятника Великому Кобзарю, висловлюючи тим самим глибоку шану народному поету, геніальному митцю та національному пророку.

Людмила Любива, фото автора, відео телекомпанії "МедіаДом"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: