Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини з засідання виконавчого комітету

23 питання було винесено на засідання виконавчого комітету, що відбулося 22 лютого. Міський голова Юрій Фомічев привітав нових членів виконкому: Володимира Волкова і Олену Москаленко. «Славутичу підтверджено номінації на природний газ на лютий. Ми вдячні славутичанам за своєчасну...

 
23 питання було винесено на засідання виконавчого комітету, що відбулося 22 лютого. Міський голова Юрій Фомічев привітав нових членів виконкому: Володимира Волкова і Олену Москаленко.

«Славутичу підтверджено номінації на природний газ на лютий. Ми вдячні славутичанам за своєчасну сплату за комунальні послуги, а також Міністерству фінансів, Мінрегіонбуду, Київській ОДА, казначейській службі за своєчасне і оперативне вирішення даного питання. Всі відпрацювали динамічно і швидко, але ми не зупиняємося, робота триває далі, необхідно отримати номінації на березень» – зауважив міський голова. Обговорювалися питання боргів за природний газ, публікації списків боржників.

Члени виконкому затвердили звіт міського голови про діяльність виконавчих органів ради у 2017 році, схвалили проект рішення Славутицької міської ради «Про внесення змін до рішення Славутицької міської ради від 22 грудня 2017 р. № 867-35-VII «Про міський бюджет м. Славутича на 2018 рік», погодили річний план транспортування та постачання теплової енергії на 2018 рік КП «Славутич-Тепломережі». Внесені зміни до Програми відшкодування частини суми кредиту, залученого фізичними особами, об’єднаннями співвласниками багатоквартирних будинків, управителями багатоквартирних будинків та суб’єктами господарювання, що уклали енергосервісні договори на впровадження енергозберігаючих заходів. Міським бюджетом передбачається 150,0 тис. грн. для проведення енергефективних заходів у 2018 році.

Комунальному підприємству «Славутич-Водоканал» встановлені тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення, на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення.

Внесені зміни до Програми благоустрою міста, також схвалена Програма «Здоров’я славутичан на 2018 рік», затверджені заходи щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей м. Славутича у 2018 році.
На завершення члени виконкому розглянули питання квартирного обліку та зняли з контролю виконані рішення виконавчого комітету.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: