Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Європейський Союз надає практичну підтримку місту Славутичу для забезпечення економічного зростання

16 лютого 2018 року в приміщенні Кіноконцертного комплексу, в рамках 2-го Форуму підприємців міста Славутича, відбулася стартова Презентація Грантового проекту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону»...

 

16 лютого 2018 року в приміщенні Кіноконцертного комплексу, в рамках 2-го Форуму підприємців міста Славутича, відбулася стартова Презентація Грантового проекту Європейського Союзу «План місцевого економічного розвитку: Славутич – драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону», реалізація якого спрямована на виконання Ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання».

У Презентації прийняли участь міський голова м.Славутич Юрій Фомічев, координатор проекту Віктор Шевченко, інші представники влади, бізнесу та громадськості міста Славутича.

Презентацію було проведено радником міського голови з економічних питань, бізнес-омбудсменом Наталією Гантімуровою, яка докладно розповіла присутнім про зобов’язання міської влади Славутича в реалізації Ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання», хід розробки Плану місцевого економічного розвитку в рамках Ініціативи, а також представила цілі, завдання, заплановані заходи та очікувані результати Грантового проекту ЄС.

Грантовий проект міста Славутич був високо оцінений фахівцями Європейського Союзу та став одним із 6-ти переможців в Україні проектів економічного розвитку, і саме тому Європейський Союз надав нашому місту грантову підтримку в розмірі 650 000 Євро. Внесок міського бюджету Славутича повинен скласти 200 050 Євро.

Реалізація Грантового проекту ЄС відбуватиметься протягом 2018-2020 років.

Міська влада впевнена, що реалізація даного Грантового проекту Європейського Союзу збільшить економічний потенціал Славутицького регіону, дозволить впровадити ефективні інституційні механізми підтримки підприємництва та створити сучасну інфраструктуру для бізнес-середовища - індустріальний бізнес-парк, а також покращити інвестиційний клімат для внутрішніх та зовнішніх інвесторів.

Команда з реалізації
проекту м.Славутич

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: