Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бюджет участі. Підсумки

Відповідно до встановлених процедур, Робоча група з реалізації міської цільової Програми «Громадський бюджет участі м. Славутич на 2016−2020 роки» на своєму засіданні 8 грудня, за участі представників депутатського корпусу, підвела підсумки голосування та визначила проекти- переможці...

 

Відповідно до встановлених процедур, Робоча група з реалізації міської цільової Програми «Громадський бюджет участі м. Славутич на 2016−2020 роки» на своєму засіданні 8 грудня, за участі представників депутатського корпусу, підвела підсумки голосування та визначила проекти- переможці, які будуть реалізовуватись у 2018 році.

Всього за проекти, допущені до голосування, віддано та зараховано 3951 голос, із них: 1638 − у пунктах для голосування, шляхом заповнення паперових анкет та 2313 − в електронному вигляді (755 − через е-mail, 1558 − через bankid). Враховуючи те, що фінансування Бюджету участі збільшено до 1 500 тис. грн (900 тис. грн − на великі проекти, 600 тис. грн − на малі), переможцями стали:


 


Щиро вітаємо переможців!

P.S. Від команди, що супроводжувала в цьому році реалізацію Програми «Бюджет участі в м. Славутич» на всіх етапах, хочеться висловити щиру вдячність учасникам цього цікавого, захоплюючого за своєю енергетикою дійства − авторам поданих проектів, членам Робочої групи, які їх розглядали, аналізували й оцінювали, групі технічної підтримки, працівникам, що приймали анкети в пунктах супроводу, і насамперед близько чотирьох тисяч славутичан, які віддавали свої голоси.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: