Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спіймали подружжя наркоторговців

Броварською місцевою прокуратурою затримано подружжя – «підприємців», які у власній квартирі збували наркотичні засоби, незважаючи на присутність своєї малолітньої дитини. За процесуального керівництва Славутицького відділу Броварської місцевої прокуратури, проведено спецоперацію під час...

 

Броварською місцевою прокуратурою затримано подружжя – «підприємців», які у власній квартирі збували наркотичні засоби, незважаючи на присутність своєї малолітньої дитини

За процесуального керівництва Славутицького відділу Броварської місцевої прокуратури, проведено спецоперацію під час якої затримано подружжя, яке систематично здійснювало продаж особливо небезпечних наркотичних засобів - опію ацительованого на території міста Славутича.

В ході проведення невідкладних слідчих дій наркотичну речовину вилучено в момент збуту та направлено на експертизу.

«Приватним підприємцям» повідомлено про підозру у вчинені злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненому за попередньою змовою групою осіб) КК України.

На даний час вирішується питання про застосування до фігурантів вказаного злочину запобіжного заходу у вигляді тримання під варту.

Зухвалість та аморальність вчинення злочину полягає у тому, що збут наркотичних засобів та психотропних речовин наркозалежним особам, відбувався за місцем проживання та під час перебування вдома малолітньої дитини.

За вчинення даного злочину законом передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Начальник Славутицького відділу
Броварської місцевої прокуратури Д. Столярчук

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: