Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Привітання Ярослава Москаленка с Днем Захисника

Дорогі співвітчизники! Шановні захисники Української держави! Щиро вітаю Вас з Днем Збройних сил України! Український народ високо цінує ратну працю воїнів, які у складних умовах сьогодення мужньо боронять українську землю, забезпечуючи захист суверенітету нашої держави. Служба в лавах...

 
Дорогі співвітчизники! Шановні захисники Української держави!

Щиро вітаю Вас з Днем Збройних сил України!


Український народ високо цінує ратну працю воїнів, які у складних умовах сьогодення мужньо боронять українську землю, забезпечуючи захист суверенітету нашої держави. Служба в лавах Української армії для Вас не тільки конституційний та громадянський обов'язок, це не просто професія, це – частина долі та особливий спосіб життя.

Тож дозвольте у цей день подякувати усім батькам, чиї сини і дочки проходять службу у Збройних силах України. Побажати усіх Вам, воїни та ветерани Збройних сил України, Вашим рідним і близьким міцного козацького здоров'я, миру, злагоди і щасливої долі, успіхів у нелегкій військовій справі. Нехай не вичерпується сила Вашого духу, відданість народові, енергія для здобутків та перемог. А родинне щастя і повага співвітчизників будуть для Вас надійним тилом та допомогою в службі.

З повагою
народний депутат України Ярослав Москаленко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: