Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо на ярмарок проектів Бюджету участі

Дорогі славутичани! 25 листопада з 10.30 до 11.30 відбудеться ярмарок проектів Бюджету участі, де будуть презентовані громадські проекти, що були розроблені жителями Славутича. Ці проекти будуть фінансуватися за рахунок коштів бюджету міста в 2018 році в рамках Бюджету участі.

 
Дорогі славутичани! 25 листопада з 10.30 до 11.30 відбудеться ярмарок проектів Бюджету участі, де будуть презентовані громадські проекти, що були розроблені жителями Славутича.

Ці проекти будуть фінансуватися за рахунок коштів бюджету міста в 2018 році в рамках Бюджету участі.

Мета заходу: ознайомити жителів міста з головною ідеєю кожного проекту, що беруть участь у голосуванні; допомогти визначитися з голосом; залучити більше мешканців міста до процесу голосування задля визначення рейтингу поданих громадських проектів та подальшої реалізації протягом 2018 року за рахунок коштів міського бюджету.

Під час проведення ярмарку проектів будуть презентовані та висвітлені всі деталі поданих громадських проектів. Кожен охочий та зацікавлений учасник заходу матиме змогу безпосередньо поспілкуватися з автором проекту та отримати відповіді на запитання, що виникли. Для охочих та зацікавлених проводиться консультація як голосувати та надається можливість одразу віддати голос за обраний проект в Офісі підтримки громадських ініціатив КП «Агентство регіонального розвитку».

Отже, ярмарок проектів Бюджету участі відбудеться: у субботу 25 листопада о 10.30 біля центрального входу в Будинок культури «Енергія» або за умови поганої погоди в холі цієї будівлі. Запрошуємо на ярмарок! Зробіть свій вибір на користь Славутича!

Контактна інформація: 2-22-50, адреса для е-листування: slavutich.ofis@gmail.com (Арина Старовойтова, Олена Вялько, Анна Мороз, Марина Карасьова).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: