Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День Гідності та Свободи в Славутичі: об'єднання громади на центральній площі міста

На Центральній площі міста в День Гідності та Свободи зібралися представники міської влади, освіти, культури, соціальних служб, громадські активісти, молодь. Це свято відзначається щороку згідно з Указом Президента і встановлено на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних...

 

На Центральній площі міста в День Гідності та Свободи зібралися представники міської влади, освіти, культури, соціальних служб, громадські активісти, молодь.

Це свято відзначається щороку згідно з Указом Президента і встановлено на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

Саме 21 листопада 2013 року розпочались перші протестні акції української громадськості. Славутичани віддали шану патріотизму й мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору.

З промовою до присутніх звернувся міський голова Славутича Юрій Фомічев. Духом єднання та гордістю за Україну були також пронизані слова ведучої Лариси Маслій. Завершилися урочистості величавою піснею про волелюбний український народ у виконанні юної співачки Вікторії Шевченко.

Людмила ЛЮБИВА, фото Вадима Івкина

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: