Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Покоривши усіх у Варні, славутичане бажають продовження

9 листопада у залі засідань виконкому зібралися учасники ІІ міжнародного фестивалю людей третього віку, який проходив з 30 серпня по 3 вересня 2017 року у місті Варна. Учасниками його були представники з Болгарії, України, Словаччини, Росії, Македонії, Латвії, Румунії, Хорватії.



9 листопада у залі засідань виконкому зібралися учасники ІІ міжнародного фестивалю людей третього віку, який проходив з 30 серпня по 3 вересня 2017 року у місті Варна.

Учасниками його були представники з Болгарії, України, Словаччини, Росії, Македонії, Латвії, Румунії, Хорватії.

Нашу країну у Болгарії представляла згуртована, професійна, активна команда славутичан. До речі, досвід минулорічної поїздки наших містян на І фестиваль дав гарний результат. У цьому році Славутич покорив Європу. Наша команда мала професійно поставлені танці, шикарні костюми, національну та міську атрибутику, а головне – прагнення перемагати і бути кращими. Адже Славутич – це Україна!

Тож, 9 листопада у залі засідань виконкому учасники фестивалю зібралися, аби поспілкуватися між собою, пригадати щасливі моменти поїздки, а ще намітити плани на майбутнє. Міський голова Юрій Фомічев повністю підтримав починання наших славутичан. Були прийняті конкретні пропозиції щодо приміщення для репетицій, додаткової допомоги хореографа та музиканта.

А ще прозвучала гарна ідея, а чому б подібний фестивалю людей третього віку не провести у наступному році у Славутичі? Гарна і нова ідея!

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: