Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

10 листопада – День молитви за дітей-сиріт

Запрошуємо славутичан 10 листопада о 9.00 відвідати Свято-Іллінський храм, римо-католицьку парафію Святого Євгена де Мазенода та ангелів-охоронців, а о 17.30 − греко-католицьку парафію в честь ікони Божої Матері «Неустанна поміч» УГКЦ в м. Славутич, де відбудеться молебен за дітей-сиріт

 
Цей день є Днем молитви за дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і ми єднаємося спільно в молитві до Господа за кращу долю для них.

Мій Небесний Отче! Ти благий і милосердний Бог! Ти подарував мені люблячих батьків, які стали для мене ангелами, посланими з небес! Я щасливий (щаслива) і дякую Тобі за них! Від імені всіх дітей, яких залишили рідні батьки, я прощаю їх і прошу Тебе: прости і Ти їхніх батьків і змилуйся над ними, зціли їхні серця, зміни їхні життя, і якщо це можливо, поверни до них їхніх дітей. Я піднімаю свій голос до неба і благаю Тебе за всіх діточок, які лише у снах бачать своїх батьків. Отче, пошли кожній дитині люблячих тата і маму! Нехай в Україні не буде дітей-сиріт, а будуть щасливі сім’ї, в яких пануватиме любов, взаємоповага та взаєморозуміння. Благослови, Отче, сім’ї, які усиновили дітей, сім’ї, які приняли дітей на виховання. Нехай у цих сім’ях панує Твій мир і радість! Благослови їх, щоб вони були найщасливішими сім’ями в Україні, бо вони прийняли у свої домівки Тебе! Боже великий і могутній, змилуйся над Україною і поблагослови всі сім’ї в нашій країні, щоб серця батьків були завжди нахилені до дітей, а серця дітей − до батьків їхніх і діти не ставали більше сиротами. Я вірю, що Ти вислухаєш мою молитву і даси більше, аніж я прошу, бо Ти є Батьком сиріт і любиш усіх дітей!

Запрошуємо славутичан 10 листопада о 9.00 відвідати Свято-Іллінський храм, римо-католицьку парафію Святого Євгена де Мазенода та ангелів-охоронців, а о 17.30 − греко-католицьку парафію в честь ікони Божої Матері «Неустанна поміч» УГКЦ в м. Славутич, де відбудеться молебен за дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.


Служба у справах дітей та сім’ї
виконавчого комітету Славутицької міської ради
(Центральна площа, 7, каб. 426, 427, тел.: 3-00-11 (+192, + 193)











Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: