Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

КВК «Обери майбутнє»

7 листопада 2017 року в приміщенні Палацу для дітей та молоді м. Славутич відбувся відбірковий етап профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє». Захід має багато спільного з улюбленою багатьма поколіннями грою «КВК»! Зокрема, команди-учасниці...

 
7 листопада 2017 року в приміщенні Палацу для дітей та молоді м. Славутич відбувся відбірковий етап профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє».

Захід має багато спільного з улюбленою багатьма поколіннями грою «КВК»! Зокрема, команди-учасниці заходу «Обери майбутнє» змагаються у конкурсах «Візитівка», «Конкурс капітанів», «Музичний конкурс» – «Реклама професій».

Учасниками відбіркового етапу стали 5 команд з числа кращих учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста: «Мечта» ЗОШ №1, «Бетон» ЗОШ №2, «Dreadnought» ЗОШ №3, «Шалені діти» ЗОШ №4 та «ЗбірНаРоЗбірна» Славутицького ліцею. Усі команди показали надзвичайно цікаву та напружену боротьбу за звання переможців змагально-мотиваційного заходу. Учні сипали жартами, демонстрували експромти, пропонували наочні сценки, співали і танцювали. І журі, і глядачі жваво реагували на кожну вдалу репліку або афоризм, щедро нагороджували їх авторів бурхливими оплесками.

Переможцем відбіркового етапу стала команда «ЗбіРнаРозБірна» Славутицького ліцею, яка візьме участь у півфінальній грі, що відбудеться 17 листопада 2017 року у м. Вишгород. Усі учасники конкурсу «Обери майбутнє» отримали подарунки та заохочувальні солодкі призи від спонсорів гри приватного підприємства «Торгово-виробничої фірми «ВЛАД» та міні-пекарні «Колобок».

Сподіваємося, що ігри профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє» допоможуть як її учасникам, так і юним глядачам у виборі майбутньої професії.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: