Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Козацькому роду нема переводу!

У першу суботу жовтня, Київщина відмітила День бійця територіальної оборони. Створені у травні 2014 року підрозділи самооборони забезпечують підвищення обороноздатності, захисту інтересів громад у військовий час. А особовий склад цих батальйонів – свідомі, патріотичні мужні громадяни...

 

У першу суботу жовтня, Київщина відмітила День бійця територіальної оборони. Створені у травні 2014 року підрозділи самооборони забезпечують підвищення обороноздатності, захисту інтересів громад у військовий час. А особовий склад цих батальйонів – свідомі, патріотичні мужні громадяни, готові прийти на допомогу своїй країні.


Зранку 7 жовтня на Центральній площі Славутича вишикувалися бійці територіальної оборони, військовослужбовці вч №3041. Відбувається церемонія підняття Державного Прапора України, звучать Гімни України та Славутича. З вітальними словами до присутніх звернулися міський голова Юрій Фомічев та військовий комісар Юрій Буяло. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя за свободу і незалежність України. Після показових виступів з рукопашного бою бійцями військової частини, бажаючі могли ознайомитися з порядком застосування спеціальних засобів, зібрати та розібрати зброю, відвідати виставку військової техніки. Підняла настрій українською піснею вихованка Палацу дітей та юнацтва Віка Шевченко.

У народі говорять: «Козацькому роду нема переводу!» І українці неодноразово доводили, що у складні часи ми об’єднуємося і готові прийти на допомогу один одному. Наш народ нескорений, доки в жилах тече козацька кров.

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: