Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День партизанської слави

Вже 10 років поспіль з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, люди поважного віку збираються у приміщенні Соціально-психологічного центру м. Славутич. Цього року зустріч відбулася 20 вересня 2017 року.

 

Вже 10 років поспіль з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, люди поважного віку збираються у приміщенні Соціально-психологічного центру м. Славутич.

Цього року зустріч відбулася 20 вересня 2017 року.

Крім людей літнього віку прийшли увічнити пам'ять партизанів і учасники АТО. Захід проходив у форматі уроку мужності. Дорослі люди згадали свої історії та передали безцінний досвід молодим хлопцям, які повернулися з АТО.

Лобода Г.П., член клубу людей поважного віку, розповіла історію Дня партизанської слави. Підполковник Васильєв А.І. доповнив розповідь інформацією про партизанські рухи в Україні та у нашому регіоні.

У цей день були почуті вірші про відважних партизанів та виконані фронтові пісні. Відбулася змістовна розмова між поколіннями про воєнні дії 40-х років та сьогодення.

А на завершення усі присутні вшанували славетних ветеранів хвилиною мовчання та покладанням квітів. Вічна пам'ять усім загиблим.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: