Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сироїд оголосила голодування слідом за Березюком

Про свої наміри вона оголосила з трибуни парламенту. Заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд оголосила голодування на знак солідарності зі своїм однопартійцем Олегом Березюком. Звертаючись з трибуни до парламентарів віце-спікер заявила, що багато з них знецінюють вчинок Березюка.

 
Про свої наміри вона оголосила з трибуни парламенту.

Заступник голови Верховної Ради Оксана Сироїд оголосила голодування на знак солідарності зі своїм однопартійцем Олегом Березюком.


Звертаючись з трибуни до парламентарів віце-спікер заявила, що багато з них знецінюють вчинок Березюка.

"Ви брехали тоді, коли обіцяли скасувати і змінити закон про вибори, який дозволив Януковичу концентрувати владу... Ви брехали 25 років, коли обіцяли обмежити депутатську недоторканність. Ви обіцяли розслідувати злочини Майдану, але ви боїтеся вийти на самих себе. Ви обіцяли сліпий траст, але народ прозрів, побачивши ваші декларації", - наводить її цитату УНІАН.

Сироїд додала, що наразі влада має намір "обговорювати деокупацію української території з окупантом".

"Я хочу сьогодні підтримати Олега Березюка, і я приєднаюся до нього, я буду поруч з ним голодувати для того, щоб спробувати захистити людей від вашого свавілля", - наголосила Сироїд.

Вона закликала жителів Львова об'єднати свої зусилля і звернутися до президента з проханням звільнити главу ОДА, "який виконував і видавав злочинні наказі, принижуючи гідність львів'ян".



Нагадаємо, 19 червня голодування оголосив лідер фракції "Самопоміч" у Верховній Раді Олег Березюк. Своїми діями він висловив протест передусім проти "знущанням над Львовом" - сміттєвою блокадою. Політик "Страждають львів'яни, я також буду страждати". Березюк пообіцяв провести ніч під АП "Страждають львів'яни, я також буду страждати". Березюк пообіцяв провести ніч під АП заночував під будівлею АП і пообіцяв вживати тільки воду.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: