Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Короткі новини виконкому

12 червня міський голова Юрій Фомічев провів розширену загальноміську нараду з керівниками підприємств та організацій з питань забезпечення життєдіяльності міста. 13−16 червня, відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 19011:2011, для працівників структурних...

 

12 червня міський голова Юрій Фомічев провів розширену загальноміську нараду з керівниками підприємств та організацій з питань забезпечення життєдіяльності міста.


• 13−16 червня, відповідно до вимог міжнародних стандартів ISO 9001:2015, ISO 19011:2011, для працівників структурних підрозділів органів місцевого самоврядування проводиться семінар «Системи управління якістю і внутрішні аудити».

• До Дня міста виконано багато робіт з благоустрою. З’явилися нові питні фонтанчики, лавки, квітники, доріжки, контейнери для роздільного сміття, новий вигляд має Привокзальна площа. Завдання відповідних структур − виконувати заплановані роботи вчасно і якісно, а основне – зберегти в належному стані вже зроблене.

• Запроваджені зміни в нарахуванні житлових субсидій. Боржники за житлово-комунальні послуги не зможуть їх отримувати. Необхідно буде погасити заборгованість або провести її реструктуризацію. Передбачається збільшення розміру фінансування міської програми «Турбота». За декілька днів аптеці, що у Київському кварталі, славутичани зможуть отримувати безкоштовні ліки за виданими рецептами відповідно державної програми реімбурсації лікарських засобів.

• Рівень автопослуг, що надаються ПРП «АТАСС», викликає постійне незадоволення у жителів. Частина рейсових автобусів відмінена, автобуси не заїжджають на вокзали, маршрутки переповнені, незручні для сидіння, проблематично виїхати наприкінці вихідних з Чернігова, квитки не видаються. При цьому вартість послуг на перевезення постійно зростає. На жаль, письмових звернень від громадян, окрім усних, до виконкому не надходить. За тел. 2-68-68 буде працювати «гаряча лінія» для пропозицій та звернень від громадян з цього приводу. Також вивчається питання щодо відкриття на літній період автобусних маршрутів на Якір.

• За інформацією КП «ЖКЦ», за показниками теплолічильників, найнижча вартість за тепло у Невському кварталі – 75,80 грн, найвища − у Чернігівському (будинок №17) – 173,20 грн. Запроваджується нова система платежів. Сплачені жителями кошти за комунальні послуги на пошті зараховуються на відповідні рахунки протягом 10 днів. Проблемними є 9 будинків, у яких після дощу протікають дахи. Ведуться роботи.

• Соціально-психологічний центр розширив сферу надання послуг. Відтепер до Центру можуть звертатися не тільки учасники АТО, а й усі жителі Славутича.

• Почали працювати пришкільні табори, які наразі відвідує 162 дитини. Розпочинаються ремонтні роботи у закладах освіти. Заплановано відремонтувати туалети, замінити вікна в ліцеї. Завершуються іспити ЗНО. 27 червня о 18.30 на Центральній площі відбудеться зліт випускників.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: