Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зламай цигарку-врятуй життя!

Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням — встановлений у 1987 році Всесвітньою організацією охорони здоров'я, відзначається 31 травня кожного року. В цей день по всьому світу проходять антитютюнові акції. Статистичні дані передчасної смертності та хвороб, від отруєння організму...

 

Всесвітній день боротьби з тютюнопалінням — встановлений у 1987 році Всесвітньою організацією охорони здоров'я, відзначається 31 травня кожного року.

В цей день по всьому світу проходять антитютюнові акції. Статистичні дані передчасної смертності та хвороб, від отруєння організму шкідливими речовинами, що містяться в цигарках, змушують замислитись над глобальністю проблеми світового рівня. Щороку лише в Україні від наслідків цієї шкідливої звички помирає близько ста тисяч осіб!

На підтримку заходу, Всесвітній день без тютюну, працівники Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провели для співробітників відділку поліції міста Славутича, інформаційну акцію, яка полягала у важливості ведення здорового способу життя. Із розмови з керівником відділку поліції, стало відомо, що сам він не має шкідливих звичок і показує гідний приклад для своїх колег, адже із 30-ти чоловік працюючих там, палять лише вісім працівників.

Долучити до участі в акції вдалося і перехожих славутичан, зокрема і пана Олександра. Підрахувавши, які чималі кошти чоловік витрачає на цигарки (а це близько 8 тисяч гривень на рік), він пообіцяв кинути палити, щоб на зекономлені гроші подарувати своїй улюбленій онуці велосипед.

Тож хочеться побажати, щоб ви, шановні друзі, турбувалися про своє власне здоров’я та здоров’я майбутнього покоління. Зламайте цигарку, доки вона не зламала вас!

Будьте здорові, дорогі славутичани!

Славутицький міський центр соціальних служб
для сім’ї, дітей та молоді
3-01-80; 2-11-15



 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: