Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Хорошие Человечки» побули у реабілітаційному центрі

З 28-го по 30-е квітня в рамках Фестивалю кіно і урбаністики «86» організація «Хорошие Человечки» у кількості дев'яти підлітків з особливостями психофізичного розвитку з Києва, Київської області і Одеси та супроводжуючими відвідали Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів

 
З 28-го по 30-е квітня в рамках Фестивалю кіно і урбаністики «86» організація «Хорошие Человечки» у кількості дев'яти підлітків з особливостями психофізичного розвитку з Києва, Київської області і Одеси та супроводжуючими відвідали Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів м.Славутич.

Дуже цікаво відбулося знайомство гостей з вихованцями установи. Практичним психологом Центру Тітаровською О.Б. був проведений тренінг з метою кращого спілкування і сприйняття один одного.

Після екскурсії по Центру гості змогли спробувати свої сили у відділеннях профорієнтаційної майстерні: поліграфії, швейно-виишивальної справи, лозоплетіння, гончарної справи, кулінарії, студії «Дивосвіт». Спільна праця вийшла дуже цікавою і результативною.

По завершенню дня на території установи разом була засаджена квітами «Клумба дружби».

Супроводжуючі батьки були приємно здивовані та вражені можливостями Центру, навичками та вміннями вихованців, професіоналізмом фахівців.

Ця зустріч залишила для всіх учасників незабутні позитивні враження, теплі відчуття, а головне – з’явились нові друзі для подальших спільних заходів.

Організатори заходу висловлюють щиру вдячність адміністрації Центру за гостинний, теплий прийом та змістовно проведений час.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: