Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новий старт КВН у Славутичі!

У Славутичі на сцені Кіноконцертного комплексу стартував другий сезон ліги КВН «Славутич». Цей захід проходить за підтримки міського голови Юрія Фомічева. У першій зимовій грі взяли участь 9 команд – «Опасные Гуси» (м. Чернігів), «2 х 2» м. Ніжин (як вони себе величають «Коллектив с...

 

У Славутичі на сцені Кіноконцертного комплексу стартував другий сезон ліги КВН «Славутич». Цей захід проходить за підтримки міського голови Юрія Фомічева.

У першій зимовій грі взяли участь 9 команд – «Опасные Гуси» (м. Чернігів), «2 х 2» м. Ніжин (як вони себе величають «Коллектив с юмористическим уклоном!»), «Татуха Менделеєва» м. Київ, «3D format» м.Славутич, «Збірна Ювілейного» м. Ровно, «Плюс-минус- ноль» м. Київ, «Французи» м. Полтава, «Анна Кареніна» м. Слов’янcьк Донецької обл. ( це команда коледжу транспортної інфраструктури) і серед учасників-команда « Кляки» з Республіки Білорусь.

Можна сказати , що цей захід гумору і сміху вже набуває міжнародного статусу! На сцені і в залі емоції зашкалювали! Глядачі сміялися і щедро аплодували за кожен оригінальний жарт.Постійний ведучий КВН Дмитро Передній представив журі першої гри в другому сезоні- секретаря міської ради Володимира Борисова, інженера ДСП ЧАЕС Геннадія Ігнатова, депутата міської ради Дениса Гавриліна, режисера ККК Дмитра Полторіна та підприємця Альону Віктюк.

Найдинамічніший конкурс гри «Біатлон» ввібрав кращі жарти і привів до перемоги команду «Збірна Ювілейного» та «Кляки». Вони розділили перші місця, отримавши по 9,8 балів, на другій сходинці команда «Опасные гуси» м.Чернігів (8,6 бали) Достойно виступила і славутицька команда «3D format». За сумою балів славутичани на третій сходинці (8,4 бали). Їх найкращі жарти будувалися на місцевому матеріалі.

Всім переможцям журі вручило нагороди. Весняна гра другого сезону відбудеться 7 квітня. До зустрічі, КВН!

Людмила Любива, фото автора
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: