Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новини виконкому

18 жовтня в залі засідань виконкому відбулося засідання виконавчого комітету. Міський голова Юрій Фомічев поінформував про головні події Славутича. З 13 жовтня в місті розпочато опалювальний сезон, запущено котельню. 14 жовтня в квартири подано гарячу воду. 15 жовтня розпочато...

 
18 жовтня в залі засідань виконкому відбулося засідання виконавчого комітету. Міський голова Юрій Фомічев поінформував про головні події Славутича. З 13 жовтня в місті розпочато опалювальний сезон, запущено котельню.

14 жовтня в квартири подано гарячу воду. 15 жовтня розпочато підключення теплоносія в житлові будинки. Договір на постачання газу населенню підписано відповідними структурами, проте ліміти газу ще не отримані і минулорічні борги за газ залишаються. КП «ЖКЦ» відпрацьовує отримані 132 заявки щодо усунення проблем водо- та теплопостачання в квартири. З технічних причин теплопостачання житлових будинків Добринінського кварталу буде відновлено 19 жовтня о 13.00.

Міським головою поставлено завдання перед структурними підрозділами виконавчого комітету відпрацювати чітку злагоджену систему нарахування субсидій. До речі, відділом державної реєстрації тільки за вихідні дні підготовлено 1100 довідок до управління соціального захисту населення на отримання субсидій.

На засіданні виконкому інформацію про виконання міського бюджету м. Славутич за 9 місяців 2016 року надала начальник фінансового управління Зайченко Г. В.

Погоджено річний план виробництва, транспортування та постачання теплової енергії на 2016 рік ТОВ «ЕКОЕНЕРГОГЕНЕРАЦІЯ», а також питання погодження довгостроковоЇ оренди майна комунальної власності.

Надано два дозволи на розміщення зовнішньої реклами.

Проблемним залишається питання лікарні. Звернення щодо фінансування ДЗ «СМСЧ №5 МОЗ України» направлені у всі владні кабінети. Питання буде розглядатися й у профільних комітетах Верховної Ради України. 19 жовтня відбудуться збори трудового колективу СМЧ №5.



Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: