Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спортивні події у вересні

17 вересня на міському стадіоні «Каскад» пройшов II тур чемпіонату Київської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд між юнацькими командами ФК «Дружба» (Березань) та «КДЮСШ» (Славутич). Юнаки 2004–2005 рр.н. «КДЮСШ» переграли своїх однолітків ФК «Дружба» з рахунком 3:0.

 
17 вересня на міському стадіоні «Каскад» пройшов II тур чемпіонату Київської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд між юнацькими командами ФК «Дружба» (Березань) та «КДЮСШ» (Славутич). Юнаки 2004–2005 рр.н. «КДЮСШ» переграли своїх однолітків ФК «Дружба» з рахунком 3:0. Юнаки 2006–2007 рр.н. поступилися гостям з м. Березань з рахунком 0:3.

Протягом минулого тижня в Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі проводились спортивно-масові та виховні заходи під егідою «Олімпійського тижня», які включають в себе спортивні свята, першості КДЮСШ з різних видів спорту, тематичні бесіди з підведенням підсумків Олімпіади–2016.

Анонси:

У рамках проведення ХХIII Міжнародного фестивалю дитячої демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича – 2016» пройдуть такі спортивні заходи:

23.09 – у м. Славутич, в Талліннському фізкультурно-оздоровчому комплексі «Динамовець», пройде відкритий міський турнір з баскетболу серед юнаків. Початок змагань – о 10.00.
24.09 – у Славутицькому ліцеї пройде товариська зустріч серед команд депутатів та молоді. Початок – о 12.00.
24.09 – планується участь вихованців відділення боксу в чемпіонаті Київської області, а також чергові календарні ігри III туру чемпіонату Київської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд, котрі пройдуть року в смт Баришівка.
25.09 – на Кінноспортивній базі відбудеться міський турнір з кінного спорту (подолання перешкод). Початок змагань – о 10.30.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: