Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Закуплено лічильники тепла

На виконання заходів Програми енергозбереження на об’єктах житлово-комунального господарства та модернізації систем теплопостачання в м. Славутич, закуплено будинкові засоби обліку теплової енергії (лічильники тепла) для багатоквартирних будинків. Розпочато роботи з монтажу лічильників.

 
На виконання заходів Програми енергозбереження на об’єктах житлово-комунального господарства та модернізації систем теплопостачання в м. Славутич на 2016–2018 роки, затвердженого рішенням Славутицької міської ради №109-9-VII від 05.02.2016, закуплено будинкові засоби обліку теплової енергії (лічильники тепла) для багатоквартирних будинків.

Розпочато роботи з монтажу лічильників. Планується до початку опалювального сезону завершити оснащення всіх багатоквартирних будинків міста будинковими приладами обліку тепла, а отже споживання теплової енергії та сплата за її користування буде контрольованою.

Для підвищення комфортності проживання та збереження теплової енергії варто потурбуватись про утеплення власних осель, а також місць загального користування будинків: під’їздів, підвалів тощо.

Управління економіки та соціального розвитку міста
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: