Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На лаву підсудних сіли сатаністи-людожери, які скоїли ритуальне вбивство

У Хмельницькому розпочався гучний судовий процес над парою сектантів. 37-річного чоловіка та його 19-річну спільницю звинувачують не тільки в жорстокому вбивстві жінки та її малолітньої доньки, а й у... людожерстві. Моторошний злочин стався рівно рік тому. Матір знайшли в лісі...

 
У Хмельницькому розпочався гучний судовий процес над парою сектантів. 37-річного чоловіка та його 19-річну спільницю звинувачують не тільки в жорстокому вбивстві жінки та її малолітньої доньки, а й у... людожерстві.

Моторошний злочин стався рівно рік тому. Матір знайшли в лісі під Києвом із простреленою головою. А рештки дитини - неподалік села Заслучне на Хмельниччині, пише expres.ua.

Після розлучення 30-річна Катерина Обухівська недовго залишалася самотньою. Через соціальні мережі познайомилася з майбутнім обранцем. Уважний та чуйний, здавалося б, і словом нікого не міг скривдити. Він досить швидко ввійшов у довіру до молодички та впевнено зайняв місце голови родини.

Лише батьки жінки не вірили новоспеченому зятеві. За рік вони так і не змогли дізнатися його прізвища, котре так ретельно приховував. Себе називав Андрієм. А в соціальних мережах - Назаром. Згодом з’ясувалося: Сергій Любенко під фіктивними іменами жив вісім років, відколи покинув свою дружину з дворічним сином.

"Доньку мою поїв якимись травами. Вона стала замкнутою. Коли приходила до нас, навіть розмовляти не хотіла. Щойно переступить поріг і -- одразу в ліжко. Видно, й дитині давав ті настоянки. Сам постійно вигадував і малював неймовірно жахливі історії", – пригадує Галина Обухівська.

У серпні 2015 року самопроголошений зять поїхав із цивільною дружиною у Київ. Через два дні повернувся сам і забрав маленьку Ганнусю. Обіцяв завезти дівчинку на море, де начебто чекає на неї мама. А насправді її вже не було в живих...

З дівчинкою розправився не сам. Доручив своїй 19-річній подрузі Юлії Бойко. Спільниця спершу задушила дитину шнурком, а потім розчленувала тіло. Сталося це наступного дня після того, як Ганнусі виповнилося 10 років.

Слідство з’ясувало, вбивство було ритуальним, позаяк душогуб сповідує релігію, обряди якої вимагають не лише жертвоприношення, а й канібалізму.

Родичі жертв вважають, захоплення вбивць сатанізмом -- це лише прикриття. У те, що парочка з’їла печінку дитини, не вірять. Впевнені, їхню внучку розібрали на органи. "Одразу після вбивства Сергій Любенко перебрався жити до самотньої жінки, у якої є також малолітня донька. Вона, мабуть, мала стати наступною жертвою маніяка-сатаніста та його подруги", - висловлює припущення сестра загиблої Олена Поплавська.

На судовому засідання парочці душогубів продовжили термін перебування під вартою на наступні два місяці. Прокуратура вимагає для них довічного ув’язнення.

Микола ЗАВЕРУХА

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: