Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Керівник фракції «Опозиційний блок» в Київській обласній раді, депутат Київської обласної ради: «Українці повинні відчувати себе щасливими громадянами в незалежній державі, а не жебраками-рабами»

Цього року Україна святкує своє 25 - річчя з Дня Незалежності. Який стала країна за чверть століття? Показник трудової міграції зашкалює, за кордон виїхало 10 млн. Громадян, серед яких велика частина склала молодь.

Валерій Ксьонзенко
Цього року Україна святкує своє 25 - річчя з Дня Незалежності . Який стала країна за чверть століття?

Показник трудової міграції зашкалює, за кордон виїхало 10 млн. Громадян, серед яких велика частина склала молодь. Україна стала лідером в Європі за масштабами поширення ВІЛ - інфекції та захворюваності на туберкульоз, а кількість лікарняних установ скоротилося вдвічі . Економіка країни перебуває в глибокій кризі . За минулі два з половиною роки Україна втрачає промислове виробництво, і перетворюється в аграрну країну, де ціна за кілограм гречки коштує майже 50 грн.

«Державний борг наближається до 80 % від ВВП . Інвестори виводять капітал з України , вітчизняний бізнес стогне від податків, рейдерства і фіскальних репресій . Всі розуміють, крім нашої влади, що країна рухається не тим шляхом. Люди втратили надію в краще», - каже Валерій Ксьонзенко.

«Українці повинні відчувати себе щасливими громадянами, а не жебраками рабами. Але на жаль, влада не хоче чути про реальні проблеми життя людей. Тотальне зубожіння, зростання цін як на медикаменти та продукти харчування, так і на комунальні тарифи, припинення фінансування спортивних та музичних шкіл, скасування пільг для соціально-незахищених категорій. Ось в такій Україні ми живемо », - вважає Валерій Ксьонзенко. За словами депутата, своє двадцятиріччя Україна зустрічає в дуже складних економічних умовах, але це не заважає владі святкувати День Незалежності пафосними парадами і салютами.

«Два з половиною роки йде війна на сході країни, а влада не намагається подолати внутрішній розкол в українському суспільстві. Зараз Україні потрібен новий курс і нова Стратегія незалежності, яку українському суспільству може запропонувати Опозиційний блок. Ми всі хочемо пишатися нашою країною. Ми всі хочемо мати перспективу для дітей і онуків, бути впевненими в забезпеченої старості. Щоб досягти цього - потрібно починати вже зараз, і не чекати згоди МВФ, або допомоги спонсорів. Потрібно досягти миру і подолати розкол в суспільстві - ось першочергове завдання влади», - додав Валерій Ксьонзенко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: