Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міністр фінансів пропонує п’ятирічні податкові канікули для малого бізнесу

Міністерство фінансів України підтримує введення в країні п’ятирічних канікул зі сплати податку на прибуток для підприємств малого бізнесу. Про це сказав Міністр фінансів УкраїниОлександр Данилюк, запевнивши позитивну оцінку цієї ініціативи. Данилюк також уточнив, що йдеться про...

 
Міністерство фінансів України підтримує введення в країні п’ятирічних канікул зі сплати податку на прибуток для підприємств малого бізнесу. Про це сказав Міністр фінансів УкраїниОлександр Данилюк, запевнивши позитивну оцінку цієї ініціативи.

Данилюк також уточнив, що йдеться про податкові канікули для підприємств малого бізнесу, обіг яких не перевищує 3 мільйони гривень.

«Я вважаю, що в умовах, коли ми змушені зважено ставитися до бюджету, скорочувати витрати, нам необхідно шукати всі можливі стимули для розвитку бізнесу, і в першу чергу малого», – написав чиновник у себе в Facebook, не уточнюючи при цьому, які саме нормативно-правові ініціативи в зв’язку з цим зробить Мінфін і коли пропозиції щодо перегляду оподаткування вноситимуться до порядку денного.

Анастасия Баклан

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: