Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Атомники України вийшли на акцію протесту під Міністерство юстиції

26 квітня в Києві почалася і продовжується акція протесту українських атомників проти бездіяльності Міністерства юстиції України у вирішенні питання безпідставного арешту рахунків НАЕК «Енергоатом». Більше 200 атомників з усіх атомних електростанцій України, а також з інших відокремлених...

 

26 квітня в Києві почалася і продовжується акція протесту українських атомників проти бездіяльності Міністерства юстиції України у вирішенні питання безпідставного арешту рахунків НАЕК «Енергоатом».

Більше 200 атомників з усіх атомних електростанцій України, а також з інших відокремлених підрозділів «Енергоатома» під мигалки, вигукуючи гасла, пройшли центром міста до будівлі Міністерства юстиції України, розташованої на вулиці Городецького, а потім рушили до міністерської будівлі на вулиці Рильського.

Акція протесту організована «Атомпрофспілкою» України. Через безпідставний арешт рахунків «Енергоатома» Компанією припинені усі платежі за ядерне паливо, ядерні матеріали та вивезення відпрацьованого ядерного палива. Це загрожує затримкою у поставках ядерного палива на АЕС України і, як наслідок, зупинками енергоблоків українських АЕС. Під загрозою також виплата заробітної плати атомникам та виконання Колективного договору.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: