Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Кандидат в депутати Славутицької міської ради від політичної партії «Наш край» Віктор Карцев: Немає нездійсненних завдань - є кваліфікований персонал, матеріально-технічні ресурси та бажання розвиватися

Після закінчення Красноярського політехнічного інституту Віктор Карцев працював три роки на ЧАЕС, а потім вирішив ризикнути, розпочав свою справу, бо відчув, що здатний приймати перспективні рішення.

Віктор Карцев
Після закінчення Красноярського політехнічного інституту Віктор Карцев працював три роки на ЧАЕС, а потім вирішив ризикнути, розпочав свою справу, бо відчув, що здатний приймати перспективні рішення.

Виробничо-комерційна фірма «Промкомплект», якою керує Віктор Вікторович Карцев близько 20 років працює на будівельному ринку України. За цей час вона успішно реалізувала багато проектів, як у Славутичі, так і в інших містах, а також на Чорнобильській АЕС, на об’єкті «Укриття».

ВКФ «Промкомплект» має власну виробничу базу, на території якої розташовані офісне приміщення, теплі та холодні склади, гаражі зі спецтехнікою та автомобілями. Великий внесок робить підприємство і в соціальний розвиток міста.

Директор з гордістю розповідає про свій стабільний, сильний колектив: « Разом з моїми колегами можна розпочати будь-який об’єкт, в будь-який день і в будь-якому куточку України. У нас є серйозні контракти в Чернігівській, Київській областях. Географія нашої діяльності розширюється. Рейтинг команди надзвичайно високий і ми по праву можемо змагатися з кращими компаніями в регіоні.

Головне, - дійсно стати майстром своєї справи
та не боятися нічого нового


На початку своєї діяльності у «Промкомплекта» був перший знаковий міжнародний проект - будівництво виробничої котельні для Чорнобильської АЕС. Там і отримали перше хрещення, як будівельно-підрядна організація. Виконували роботи упродовж 3-х років – від початку будівництва до пуску в експлуатацію.

Після цього практично вели роботи на всіх значимих об’єктах м.Славутича - зводили підприємсто «КронПак», завод з виробництва люмінесцентних світильників компанії «Вітава», 5-поверховий житловий будинок в Печерському кварталі, а при спорудженні монументального комплексу на Центральній площі міста виконали всі монтажно-будівельні роботи, що передували установці основної фігури Білого Ангела.

Є в компанії і знаковий проект будівельно-монтажних робіт. З 2009 року нас вибрала французька компанія «Новарка» як підрядника на будівництві нового безбечного Конфаймента об’єкту Укриття, ще на ЧАЕС ведемо великий проект «СВЯП-2» та комплекс «Вектор». Це складний комплекс робіт, який вимагає фахових знань, оперативного впровадження нових технологій, самовіддачі, великої відповідальності.
День сьогоднішній диктує все нові вимоги і задає нові темпи в будівництві.

За покликом серця

З 2010 року за ініціативи директора фірма «Промкомплект» приступила до будівництва Свято-Ільїнського храму в м.Славутич. Упродовж двох років вела будівництво самостійно своїм коштом та ресурсами. Зараз там з’явилися і інші учасники, які взяли на себе основний тягар робіт, - розповідає Віктор Вікторович,- тепер ми співпрацюємо вже разом з ними.

 

Особливо варто відзначити роботу інженерного технічного складу і, зрозуміло, монтажних працівників фірми, які виконали найскладніші, навіть унікальні будівельні завдання. Інженерні рішення, прийняті будівельниками з монтажу деяких конструкцій і установці вигнутих об'ємних споруд були гідно оцінені будівельною службою контролю. Це стосується, в першу чергу, каркасів куполів, що мають округлу форму і прикрашають центральну частину Храму.

«Промкомплект» багато займається благодійництвом. Практично ніколи не відмовляє на прохання про допомогу Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, хворим дітям. Сьогодні 9 працівників з колективу служать на передовій в АТО, підприємство щомісяця виплачує їм заробітну плату згідно законодавства. На прохання рідних забезпечує різним обмундируванням. На своїй ремонтній базі для потреб армії відремонтували вже третю військову машину. Серед доброчинних справ – встановлення лавок, ремонт освітлення, дитячих майданчиків тощо.

Коли твоя робота приносить величезну користь,
її помічають, вона стає не просто частиною міста,
а й цілою історією

«Промкомплект» завжди в пошуку інноваційних ідей. Порівняно недавно освоїли нове направлення в своїй роботі це – асфальтування доріг, майданчиків, стоянок . Придбали комплекс дорожньо-будівельної техніки, достатньо якісної і продуктивної. Приступили до ремонту дороги, що веде на Мікшуновку. Третю частину цієї роботи вже зробили. У планах – ремонт дороги на Якорь та с. Неданчичи.

"Наш підхід, – говорить Віктор Вікторович, - достойна заробітна плата людям, своєчасна її виплата та повне соціальне забезпечення. Скажу правду, розвивати виробництво складно. Наприклад, задумав побудувати об’єкт, є проект , матеріали вже лежать на майданчику, але контролюючі органи вже вчетверте не дають дозволу на будівництво. І так, майже кожен об’єкт приходиться запускати у будівництво з великими перешкодами. Але підприємство не стоїть на місці. Є у керівника надійні помічники. Пліч-о-пліч трудиться з ним його дружина Оксана – розумниця, господиня,жінка з внутрішньою силою, яка допомагає у вирішенні багатьох проблемних питань. В сім’ї підростає школярка Софія. Вона своїми першими успіхами розраджує всі негаразди, які, на жаль, виникають у роботі.

Віктор Вікторович має високе звання «Заслужений будівельник України». Це професійний керівник який розуміє сутність процесів у сфері економіки, менеджменту, фінансів, враховує ситуацію на ринку праці, тобто уважно стежить за станом справ як всередині фірми, так і поза нею. Він не багато говорить, але його діло результативне. Саме такі ділові, енергійні і порядні люди приносять користь територіальній громаді і суспільству в цілому.

Він переконаний, що нездійсненних завдань немає.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: