Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі з'явився новий вид шахрайства

У період карантину багато хто з наших рідних та знайомих залишився без роботи. І в такий важкий період потрібно негайно знайти роботу, яка приносила б гарний заробіток. Зараз все стає популярніша робота вдома. Тобто вакансія, яка не потребує кожного буднього дня їздити на офіс...

У період карантину багато хто з наших рідних та знайомих залишився без роботи. І в такий важкий період потрібно негайно знайти роботу, яка приносила б гарний заробіток. Зараз все стає популярніша робота вдома. Тобто вакансія, яка не потребує кожного буднього дня їздити в офіс, а просто прокинутися та приступити до роботи в себе вдома. 

Тому більшість людей зараз шукають саме роботу дистанційну, тому що це зручно, практично та простіше. Є роботодавці, які згодні надати таку роботу, а є шахраї, які користуються довірою людей та обдурюють. Прикинувшись роботавцем та добрим чоловіком легко говорити, обіцяти людям гарну заробітну плату при тому, що робота не така і важка, таким чином зараз обдурюють тисячі людей. 

Славутичанка Anna Parker (псевдонім збережений) опублікувала допис, що хотіла працювати дистинційно, роблячи захисні маски вдома, але виявилося, щоб таким чином працювати потрібно ще й заплатити. Псевдо роботодавець пише їй, що робота не така і важко, мовляв, що нічого серйозного, жінка просто отримує посилку та починає працювати над захисними масками. Але як виявилося, щоб працювати, потрібно надіслати псевдо роботавцю передоплату в розмірі 250 гривень.

Жінка відразу засумнівалася та попросила у чоловіка фотографію паспорта, на що він відповів, що все це є на його сайті, як виявилося потім, що паспорт, який був на сайті не дійсний. Далі чоловік вже не відповідав.

- Мені прсто висвітлилася реклама, я зашла глянути. Обіцяли на масках 12 тисяч гривень, але я розумію, що це нереально, тому стало цікаво, - пише славутичанка Anna Parker (псевдонім збережений).

Люди пишуть, що такий вид шахрайства вже давненько існує. Пишуть, що зараз на таких легких роботах можна "розвести" на гроші дуже багато людей. Зазвичай погоджуються люди, яким дуже потрібні гроші, або ті, кого влаштовує тільки дистанційна робота.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: