Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Який у вас характер розкаже Ваша улюблена кава

Наші пристрасті розкривають особливості характеру. Наприклад, з’ясувавши яку каву любить ваш співрозмовник, можна дізнатися про його звички та спосіб життя. Звертайте увагу на дрібниці, адже така інформація є дуже цінною. Еспресо…Цю каву обирають сильні особистості, які завжди впевнен...

 

Наші пристрасті розкривають особливості характеру.

Наприклад, з’ясувавши яку каву любить ваш співрозмовник, можна дізнатися про його звички та спосіб життя. Звертайте увагу на дрібниці, адже така інформація є дуже цінною.

Еспресо…
Цю каву обирають сильні особистості, які завжди впевнені у власній точці зору. Переконати їх на свій лад не вдається нікому. Коли вони приймають рішення, то завжди орієнтуються тільки на свою думку. Такі люди люблять розкіш, тому впевнено ідуть до своєї цілі, щоб оточити себе найкращим. Це любителі класичного одягу, які володіють відмінним інтелектом.Який у вас характер розкаже Ваша улюблена кава

Американо…
Ці люди в житті прагнуть до розумних компромісів, вони раціональні та відрізняються врівноваженістю. А ще дуже цілеспрямовані до егоїзму максималісти. Важливим моментом життя є комфорт, тому це люди, які їздять на хороших автомобілях, відпочивають в п’ятизіркових готелях, та купляють хорошу техніку, щоб полегшити собі побут.

У любителів американо аналітичний розум, вони часто обирають роботу у сфері бізнесу, фінансів або статистики.

Лате…
Ці особистості люблять бути центром уваги. Гострі враження, галасливі вечірки та дискотеки — це для них.

Їх почуття гумору завжди залишається на висоті, що, власне, і робить їх душею компанії. В очах протилежної статі вони виглядають дуже привабливо. Хоча часто є дуже мінливими та непослідовними. Їх головний ворог – монотонність, а головна небезпека – піддатися чарівності ненадійної або нечесної людини.

Капучино…
Його обирають творчі натури. Вони обожнюють капучіно з добре збитою, щільною пінкою з малюнком. І будуть із задоволенням спостерігати за процесом його приготування — адже саме процес для них важливий, причому навіть більше, ніж результат. Мрійливий романтизм таких людей робить їх залежними — в тому числі і від улюбленого напою, без якого вони не можуть прожити навіть одного дня.

Холодні напої…
Енергійні люди, які найбільше не люблять чекати. Дуже темпераментні, допитливі, пристрасні. До останнього готові відстоювати свої особисті інтереси. Їх бажання завжди та всім говорити правду іноді виходить боком. Мета таких людей — завжди зберігати оптимізм.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: