Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До дня завершення вигнання нацистських окупантів

Від історичної події – завершення вигнання нацистських окупантів з України – відділяє нас вже 75 років. Ранком 28 жовтня ветерани Славутича зібралися у міському парку біля пам’ятного знаку «Учасникам битви за Дніпро», аби вшанувати пам’ять учасників Другої світової війни, що ...


Від історичної події – завершення вигнання нацистських окупантів з України – відділяє нас вже 75 років. Ранком 28 жовтня ветерани Славутича зібралися у міському парку біля пам’ятного знаку «Учасникам битви за Дніпро», аби вшанувати пам’ять учасників Другої світової війни, що віддали своє життя за визволення рідної землі. 


Міський голова Юрій Фомічев, звертаючись до ветеранів, зауважив, що перемога здобувалася ціною мільйонів життів та скалічених доль, тому й виправдання війні не може бути ніколи та залишається пам’ять, яка передається від покоління до покоління. 

 

У цей день славутичани поклали квіти до пам’ятного знаку. Майстерне виконання повоєнних пісень ансамблем ветеранів «Надія» не залишило байдужими нікого з присутніх. Завершився захід у музеї міста.



Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: