Завантаження ...

Мистецький Славутич

Із 9 вересня арт-резиденції «Сюрреалізм у просторі постмодернізму Славутича» запрацювала в нашому місті. Сесію знайомств для резидентів відкрив міський голова Славутича Юрій Фомічев, а куратор проекту Віктор Гриза розповів про кожного митця та познайомив із командою організаторів арт-резиденції.

 


Із 9 вересня арт-резиденції «Сюрреалізм у просторі постмодернізму Славутича» запрацювала в нашому місті.


Сесію знайомств для резидентів відкрив міський голова Славутича Юрій Фомічев, а куратор проекту Віктор Гриза розповів про кожного митця та познайомив із командою організаторів арт-резиденції. Для учасників проекту екскурсовод Христина Бельченко організувала екскурсію містом та краєзнавчим музеєм. У Соціально-психологічному центрі та Дитячій школі мистецтв Марія та Юрій Расіни провели майстер-класи живопису семантичного сюрреалізму для дітей, учасників АТО та їх родин. А в холі Палацу дітей та молоді відкрилась виставка дитячого малюнку «Мій Славутич у 3000 році». З вівторка розпочався пленер у Чорнобильській зоні відчуження. У Центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю «БлагоДар» теж відбувся майстер-клас із живопису семантичного сюрреалізму.

Нагадуємо, що проект реалізує КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради у співпраці з відділом культури, національностей та релігії за підтримки виконавчого комітету в рамках програми уряду та Міністерства культури України «Малі міста − великі враження».

Інформація зі сторінки арт-резиденції: facebook.com/SlavutychSurrealism/

Відділ інформації.
Фото Вадима ІВКІНА та Катерини БУКАТОЇ

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия