Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Уряд покращив безпеку школярів

З 1 вересня учням 1-4 класів видадуть спеціальні жилети. Вони призначені для попередження небезпечних і аварійних ситуацій, які можуть трапитися на дорозі, коли погана видимість, у темний час доби або за поганої погоди. Про це повідомив ...

З 1 вересня учням 1-4 класів видадуть спеціальні жилети.


Вони призначені для попередження небезпечних і аварійних ситуацій, які можуть трапитися на дорозі, коли погана видимість, у темний час доби або за поганої погоди. Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у Twitter.

"З 1 вересня кожному учню 1-4 класів даруємо спеціальний світловідбивний жилет. Це безпека для дитини як учасника дорожнього руху. Жилет зроблено з якісних матеріалів, він індивідуальний для кожного", - написав Гройсман. Також він закликав батьків слідкувати за тим, щоб дитина йшла до та зі школи у цьому жилеті.

"З 1 вересня кожному учню 1-4 класів даруємо спеціальний світловідбивний жилет. Це безпека для дитини як учасника дорожнього руху. Жилет зроблено з якісних матеріалів, він індивідуальний для кожного. Закликаю батьків: слідкуйте, щоб дитинка йшла в школу і зі школи в цьому жилеті."

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: