Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Зміни клімату – факти»/Climate Change – The facts (2018)

Четверг, 6 червня, о 21.00, Центральний міський парк, майданчик біля магазину «Мінськ» (вхід до КП «Агентство регіонального розвитку». Вхід – вільний. «Зміни клімату – факти»/Climate Change – The facts (2018). Показ фільму проходить у рамках Днів сталої енергії в м.Славутич...



Четверг, 6 червня, о 21.00, Центральний міський парк, майданчик біля магазину «Мінськ» (вхід до КП «Агентство регіонального розвитку». Вхід – вільний. 


«Зміни клімату – факти»/Climate Change – The facts (2018). Показ фільму проходить у рамках Днів сталої енергії в м.Славутич. Документальний фільм, 60 хвилин. Режисер та автор фільму – натураліст та вчений Девід Аттенборо. Фільм висвітлює наслідки змін клімату, з якими людство стикається вже зараз, і розповідає про те, що нашу планету чекає в майбутньому. Частина фільму присвячена тому, як можна запобігти катастрофі: альтернативні джерела енергії, зниження споживання певних продуктів та розповіді про наукові інновації в сфері зниження змісту вуглецевого газу в атмосфері. Показ відбувається в рамках програми роботи кіноклубу «86:Кіноклуб».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: