Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Змагання з волейболу серед учасників АТО

Нещодавно в приміщенні басейну «Лазурний» відбувся відкритий турнір з волейболу «Пам’яті загиблих воїнів АТО» серед учасників АТО Київської та Чернігівської області.Ініціаторами змагань виступив Соціально-психологічний центр м. Славутич...

Нещодавно в приміщенні басейну «Лазурний» відбувся відкритий турнір з волейболу «Пам’яті загиблих воїнів АТО» серед учасників АТО Київської та Чернігівської області.


Ініціаторами змагань виступив Соціально-психологічний центр м. Славутич за підтримки відділу молоді та спорту Славутицької міської ради. Наш святий обов’язок – пам’ятати загиблих героїв, які загинули за честь і незалежність України, заради нашого майбутнього. Тому, дуже важливо проводити такі заходи.

Волейбол – це колективна гра. І кожен її учасник, звісно ж, має не лише докласти максимум своїх навиків, майстерності для успішного виступу команди, а й діяти злагоджено з іншими. А тому й кожна перемога – це насамперед результат спільних зусиль. А переможцями нашого турніру стала команда з м.Чернігова «Північ». Кращим гравцем турніру став Юганюк Роман.

 

Учасники змагань отримали нагороди від відділу молоді та спорту Славутицької міської ради.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: