Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Повернути білий колір пластику пральної машини просто

Повернути білий колір пластику пральної машини просто фото

Першим в пральній машині псується білий пластик. Він стає жовтим. Усі знають цю непривабливу жовтизну, що її відмити і не відтерти ніякими миючими засобами. Так як же впоратися з цією проблемою? Сьогодні, ми про це поговоримо. У минулому, я теж намагалася повернути первісний білий колір своєї побутової техніки, але не ...

 

Першим в пральній машині псується білий пластик. Він стає жовтим. Усі знають цю непривабливу жовтизну, що її відмити і не відтерти ніякими миючими засобами. Так як же впоратися з цією проблемою? Сьогодні, ми про це поговоримо.

У минулому, я теж намагалася повернути первісний білий колір своєї побутової техніки, але не допомагали навіть найкращі відбілювачі. Руки опускалися і я вже почала приймати той факт, що нічого не змінити. І тут, зовсім випадково я дізналася один секретний метод і вирішила його перевірити. Гірше все одно не буде. Сказати, що я була здивована – нічого не сказати. Результат був настільки приголомшливим, що я користуюся цим методом і зараз.

Отже, вам просто необхідно змочити ватний диск перекисом водню і протерти ним проблемні ділянки. Якщо пластик пожовтів сильно, то зусиль доведеться докласти трохи більше, тому до такого стану краще не доводити. Протирати пластик необхідно старанно, поки не побачите бажаного результату. У мене на це йде всього кілька хвилин, але залежить це від занедбаності вашої ситуації.

Також, перекисом можна протирати навіть барабан прально машини, щоб вбити неприємний запах.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: