Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ви та стихійне лихо за знаком зодіаку

Коли жінка гнівається ховаються всі. Це справжня неприборкана стихія. Про це знають всі. Виявляється день вашого народження може може розповісти, на яке стихійне лихо ви схожі під час гніву. Овен — пожежа Гнів Овна іноді виникає нізвідки, зовсім як пожежа. У навколишніх два варіанти: гасити, отримавши опіки, або бігти, але знаючи, що повернутися ....

 

Коли жінка гнівається ховаються всі. Це справжня неприборкана стихія. Про це знають всі.  Виявляється день вашого народження може може розповісти, на яке стихійне лихо ви схожі під час гніву.


Овен — пожежа

Гнів Овна іноді виникає нізвідки, зовсім як пожежа. У навколишніх два варіанти: гасити, отримавши опіки, або бігти, але знаючи, що повернутися буде нікуди.

Телець — цунамі

Гнів Тільця, як і цунамі, зовсім несподіваний. А головне, що цю катастрофу ніяк не можна передбачити. Ох, не пощастило деяким навколо…

Близнюки — піщана буря
Гнів Близнюків цілком передбачуваний, як і піщана буря. Але найцікавіше те, що цей знак ну зовсім не вміє контролювати себе в подібних ситуаціях.

Рак — гроза
Багатьом навіть подобається гроза, адже можна просто сховатися в будинку і бути в безпеці. Так само і з Раками — вони голосно шумлять, але нікому насправді не хочуть заподіяти шкоди.

Лев — виверження вулкана
Про гнів Лева повинні знати всі! Причому, така катастрофа привертає увагу навколишній і навіть гіпнотизує їх.

Діва — завірюха
Діва ніколи не впадає в лють без причини, а тому в неї потрапляють люди підготовлені. Вони ж знають, у що вплутуються. Але ось орієнтуватися в такій ситуації у них не вийде.

Терези — посуха
Терези ніколи не впадають в істерики, не кричать і не б’ють посуд. Поки Терези приймають рішення, погубити або пощадити, жертва може померти від посухи.

Скорпіон — землетрус

Якщо хочете вижити, то не зліть Скорпіона. Так, цей знак нещадний і непохитний — якщо вирішив знищити, то так і буде. Тікати марно, Скорпіон наздожене вас у будь-якому випадку.

Стрілець — лавина

Стрільці дуже жалісливі й люблять людей, але варто їх розлютити, як постраждає не хтось один, а десятки приближених.

Козеріг — повінь

У гніві Козеріг не збирається нікого вбивати, тільки налякати або нашкодити. Як і після повені, результат 5-хвилинного гніву Козерога доведеться розчищати ще дуже довго.

Водолій — ураган

Водолій спочатку робить невелике попередження, штормове попередження. А якщо це ніхто не бере до уваги, тоді вже він трощить все навколо з шаленою швидкістю.

Риби — торнадо
Якщо вже вас затягнуло в цю смертоносну воронку, то вам буде непереливки. Риби не люблять гучних розборок, вони просто рухаються як торнадо і зносять все на своєму шляху.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: