Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Мультфільми, які дорослі можуть подивитися з дітьми

Іноді треба відволектися від дорослих справ і сісти подивитися з дитиною цікавий мультфільм. Ми допоможемо вибрати який саме. Нижче представлена підбірка кращих варіантів.Весела ферма Міська корівка Клара мріє стати зіркою, але у неї нічого не виходить — нікому не подобаються її виступи. Зневірившись, вона ...

 

Іноді треба відволектися від дорослих справ і сісти подивитися з дитиною цікавий мультфільм. Ми допоможемо вибрати який саме. Нижче представлена підбірка кращих варіантів.

Весела ферма
Міська корівка Клара мріє стати зіркою, але у неї нічого не виходить — нікому не подобаються її виступи. Зневірившись, вона приїжджає в село до батька за порадою, і на неї сходить осяяння: Клара вирішує прославитися як кулінар. Правда, на фермі проблеми — хтось краде яблука. Так що треба не тільки вчитися ремеслу, але і знайти крадія.

Тато-мама гусак
Пем — гуска з поганим характером. Він весь час порушує правила, ні на кого не зважає і грубить старшим. В один прекрасний момент нехтування здоровим глуздом виходить боком. Він залишається на землі зі зламаним крилом і змушений допомагати парі каченят догнати їх зграю.

Фердинанд
Фердинанда, самого добродушного бика в Іспанії, вибирають для участі в бій биків в Мадриді. Він сильний і вселяє трепет, але більше всього на світі любить на галявині милуватися квіточками. Так що йому доведеться постаратися, щоб відстояти свої пацифістські переконання і повернутися додому.

Королівський коргі
Королівський коргі по імені Рекс виріс в Букінгемському палаці і є улюбленцем самої королеви Єлизавети II, і, здається, це самий розпещений пес Великобританії. Йому сходить з лап все, крім міжнародного скандалу, тому одного разу, капітально проштрафившись, Рекс вирішує тікати з рідного дому. Коргі виявляється в собачому притулку, на незвіданій території, переповненій небезпеками, де життя собак йде зовсім не так, як він звик.

Простоквашино (2018)
Союзмультфільм запустив цілий серіал за мотивами старих радянських історій про дядю Федора, пса Шарика і кота Матроскіна. Шестихвилинні серії розраховані, звичайно, не стільки на ностальгуючих дорослих, скільки на їх дітей. Тому невеликі сюжети, динамічні і про актуальне. Але батькам теж буде цікаво порівняти, чим відрізняється сьогоднішній дядько Федір від радянського.

Співай!
У героїв цього мультфільму теж є мрія — вони хочуть співати. У всіх свої причини, чому це не виходить, але одного разу з’являється шанс. Коала Бастер Мун влаштовує конкурс талантів з великим призовим фондом. Це відмінна можливість заявити про себе.

Реальна білка
В той час, як інші працюють у поті лиця, шукають поживу і збирають у загальне дупло запаси на зиму, Злюк живе тільки для себе і ні з ким не бажає ділитися. Зрештою він настільки всіх дістає, що звірі виставляють його з рідного парку в страшне і чуже місто.

Реальна білка 2
Злюк, великий халявщик, своїх друзів теж привчив до неробства, тому що у них в розпорядженні великий безхазяйний магазин горіхів. Однак Злюк виявиться великим молодцем, коли треба буде захистити рідний парк. Ну і в кінці навіть погодиться, що працювати корисно.

Таємне життя домашніх тварин
Пес Макс незадоволений тим, що його господиня привела в дім ще одного пса. Ділити територію з великим, безпардонним Дюком він не бажає. Але в результаті підступів Макса обидва опиняються в серйозній небезпеці.

Таємне життя домашніх тварин 2
Нова історія про те, чим займаються домашні тварини, поки їх господарів немає вдома. Джек-рассел-тер’єр Макс, наприклад, вважає себе відповідальним за благополуччя маленького сина своєї господині і дуже переживає через це. А кролик Сніжок уявляє себе супергероєм в латексному костюмі і рветься рятувати світ.

Сезон полювання
Олень-неврастенік Елліот потрапляє під колеса мисливця і в несвідомому стані приїжджає в місто. Там він знайомиться з ведмедем, який виріс в міському комфорті і є мало пристосованим до життя в лісі.

Сезон полювання 2
Олень Еліот готується до весілля з чарівною оленихою Жизель. Але плани засмучує викрадення одного з них, такси Сосисочки, і протистояння з домашніми тваринами.

Сезон полювання 3
Ведмідь Буг ось-ось емігрує до Росії разом з цирком і чарівною Урсой — примою бродячого цирку. Справа в тому, що олень Еліот дуже зайнятий сімейним життям і у нього зовсім немає часу на дружбу. Тому Бугу довелося шукати собі нову компанію.

В пошуках Немо
Прекрасний піксаровський мультфільм про рибку Марліна і його сина-інваліда Немо. Одного разу дитина, загравшись, запливає надто далеко і потрапляє в лапи аквалангістів. Через весь океан на попутних черепахах рибка-батько поспішає розшукати свою дитину.

У пошуках Дорі
У рибки Дорі настільки погана пам’ять, що дивно, як вона примудрилася утримати в голові імена своїх нинішніх друзів. Вона зовсім нічого не знає про своє минуле, немов його й не було зовсім. Але іноді у неї трапляються проблиски дивом збережених спогадів.

Мадагаскар
Химерний Марті, зебра із зоопарку, мріє про волю, вільно бігати у стаді зебр і відчувати вітер в гриві. І той, хто по-справжньому хоче, обов’язково доб’ється свого. Він, лев Алекс, бегемотиха Глорія, жираф Мелман і веселі пінгвіни виявляться на острові Мадагаскар. Їм належить велика робота з уливання в колектив диких тварин. Це поставить їх дружбу перед великими випробуваннями.

Мадагаскар 2
Насолодившись досхочу вільним життям, звірі вирішують повернутися до рідного Нью-Йорка, піднімають в повітря старий літак і терплять крах в Африці, коли закінчується пальне. Тут їм належить затриматися надовго, так що герої потихеньку облаштовуються.

Мадагаскар 3
Довга дорога нью-йоркських звірів додому триває. На цей раз вони застрягли в Монте-Карло і змушені влаштуватися працювати в цирк.

Фіксики проти Кработів
Повнометражний анімаційний фільм за мотивами популярного мультсеріалу розповість про маленький конфлікт між фіксиками — мікролюдьми, які стежать за тим, щоб техніка не ламалася, і кработами — мікророботами-помічниками одного лихого вченого на ім’я Еврика.

Мауглі дикої планети
Юний космічний мандрівник Віллі виявляється один на дикій і невивченій планеті. Він планує не тільки вижити, але і докладно тут все розвідати, щоб, коли його знайдуть батьки, надати їм багаті матеріали про інопланетну фауну. Загалом, хлопець налаштований дуже оптимістично.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: