Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Фото дитини в соціальні мережі краще не викладати

Зараз, велика кількість людей не боїться публікувати світлини своїх дітей у соцмережах. А деякі батьки навіть побудували на цьому свій бізнес! Якщо ви ще не вирішили, варто публікувати фото вашої дитини, чи ні, ось декілька причин, які зможуть вас зупинити. Безпека Як не крути, а Інтернет не найбезпечніше місце. Для чого повідомляти злочинцям ...

 

Зараз, велика кількість людей не боїться публікувати світлини своїх дітей у соцмережах. А деякі батьки навіть побудували на цьому свій бізнес! Якщо ви ще не вирішили, варто публікувати фото вашої дитини, чи ні, ось декілька причин, які зможуть вас зупинити.

Безпека
Як не крути, а Інтернет не найбезпечніше місце. Для чого повідомляти злочинцям свою особисту інформацію, розповідати про дитину, її друзів, школу та улюблені цукерки? Подумайте про те, що ваші особисті світлини можуть використовуватися злочинцями, а про викрадення дітей навіть говорити не варто!

Повага до дитини
Ваша дитини — це така ж людина, як і ви. Відрізняється вона лише тим, що ще не дуже знайома з цим світом і їй важко самостійно приймати всі рішення. Можливо, у майбутньому малечі не сподобається, що її дитячі світлини вже є в Інтернеті. Почекайте, поки дитина підросте й тоді нехай сама вирішує ділитися своїми фото, чи ні.

Моя дитина – не мій трофей
Як ми вже говорили на початку, деякі батьки буквально будують на своїх дітях бізнес. Вони розповідають про різні іграшки, одяг та навіть підгузки. У майбутньому, такі матусі починають вихвалятися всіма успіхами своєї дитини й заробляти на цьому кошти. Можливо краще розвивати себе, а не використовувати свою дитину, як джерело прибутку?

Бар’єр від негативу
Далеко не всі сучасні матусі вірять в погану енергетику та негативний погляд. Звичайно, це ваша особиста справа, але чи варто виставляти світлини своєї дитини й тим самим викликати злі погляди заздрісників? Люди здатні робити найстрашніші речі.

Булінг
Булінг — доволі поширена проблема сучасного світу, особливо в Інтернеті. Просто уявіть як на дитячу психіку може повпливати хоча б один поганий коментар. Люди не бояться критикувати та ображати інших в Інтернеті і якщо дорослі можуть не звертати на це увагу, то діти сприймають все занадто болісно. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: