Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

2020 закінчився приємною новиною

"Вітаю друзі. Закінчення такого непростого 2020 року приносить нам приємні новини. Славутич став одним з переможців конкурсу проектів регіонального розвитку! Конкурсна комісія відібрала 56 проєктів на загальну суму понад 535 млн грн, які будуть рекомендовані до фінансування у 2021 році, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС. Конкурсний відбір тривав з 3 вересня ....

"Вітаю друзі.

Закінчення такого непростого 2020 року приносить нам приємні новини. Славутич став одним з переможців конкурсу проектів регіонального розвитку! Конкурсна комісія відібрала 56 проєктів на загальну суму понад 535 млн грн, які будуть рекомендовані до фінансування у 2021 році, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС. Конкурсний відбір тривав з 3 вересня по 3 листопада 2020 року. Заявниками з усіх регіонів України було подано 739 проєктів на загальну суму 8,4 млрд грн!

В нашій категорії було подано 106 проектів, серед яких переможцями визначено 7, в т.ч. і проект "Славутич -міжрегіональна велорекреація для оздоровлення та відпочинку" (загальна вартість 14,5 млн.грн, 12,3 млн.- кошти від ЕС).
Реалізація проекту дозволить удосконалити та розвинути велоінфраструктуру міста та зробити її зручною для використання.

А ще, це перший реальний масштабний проект в рамках реалізації ініціативи Олени Зеленської "Без бар'єрів" (в рамка Меморандуму про розвиток безбар'єрної архітектури в Україні)
Дякую всій команді, що долучилася до підготовки проектної заявки: Віктор Шевченко, Дмитро Баглаєв, Іван Величковський, Арина Старовойтова, Уляна Єрастова, Олена Морозова, Сергій Ворона - ви справжні профі!

Окрема подяка Вікторія Тітова за проект "Без бар'єрів"!!!"

Юрій Фомічев.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: