Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Фомічев провів онлайн-нараду з виконавчим комітетом

1 грудня міський голова Юрій Фомічев провів онлан-нараду з керівниками структурних підрозділів та з виконавчим комітетом. Через поширення пандемії нарада відбулася в онлайн режимі. Це перша урочиста сесія Славутицької міської ради. На цій нараді очільники...

 

1 грудня міський голова Юрій Фомічев провів онлан-нараду з керівниками структурних підрозділів та з виконавчим комітетом. Через поширення пандемії нарада відбулася в онлайн режимі. На цій нараді очільники структурних підрозділів у місті Славутичі разом з мером міста обговорили такі питання.


Персонал Чорнобильської АЕС після карантину приступив до роботи. Через обмеження  в місті знизився рівень захворюваності на коронавірус. Станом на 1 грудня одужали 427 жителів Славутича. За минулу добу у місті виявили 29 нових випадків на коронавірус. В Україні відмінили зонування (більше не будуть ділити країну на червону, жовту, зелену зони). Відтепер створили загальні обмеження по Україні, які відповідають помаранчевій зоні. З правилами карантину можна ознамитися за посиланням.

https://slavutych.info/news/novosti_slavuticha_i_regiona/13553-slavytuch-y-pomarancheviy-zoni.html


Генеральний директор міської лікарні Ярослав Вольський доповів на онлан-нараді, що у ковідному відділені наразі хворіють 25 людей, двоє з них підключені до апаратів ШВЛ. За минулий місяць вилікували 86 пацієнтів. 

Фонд державного майна провів ауціон з продажу недобудованого готелю. На сьогоднішній день будівлю продано.

За інформацією начальника відділу культури, національностей та релігії Ніни Баришевської, Славутич готується до новорічних свят.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: