Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

"Я хочу чути критику відверто, а не за спиною!" - інтерв'ю з Головою Молодіжної ради, Єлизаветою Бондарук

Нещодавно у Славутичі обрали Голову Молодіжної ради. Нам пощастило поговорити з Головою «Майбутнє Славутича», Єлизаветою Бондарук. Одинадцятикласниця, яка була депутаткою у 15 та 16 скликанні. Енергійна та перспективна дівчина, яка прагне покращити культурне життя у Славутичі...

 


Нещодавно у Славутичі обрали Голову Молодіжної ради. Нам пощастило поговорити з Головою «Майбутнє Славутича», Єлизаветою Бондарук. Одинадцятикласниця, яка була депутаткою у 15 та 16 скликаннях. Енергійна та перспективна дівчина, яка прагне покращити культурне життя у Славутичі.

Трудності на шляху

- Що потрібно зробити аби стати Головою Молодіжної ради?

- По-перше, потрібно стати депутатом Молодіжної ради, а по-друге, потрібно зрозуміти, що ви хочете бути на цій посаді та взяти на себе таку відповідальність. Після цього балотуватися та, якщо інші депутати проголосують за вас, то ви станете Головою Молодіжної ради.

- Які були труднощі на шляху?

- Якщо чесно, то я півроку жила у Ризі, але коли я приїхали взимку, то я злякалася, що сталося з нашою радою. І тоді я зрозуміла, що мені потрібно балотуватися на цю посаду, щоб покращити стосунки у нашій команді та покращити роботу нашої ради. Тому/, коли у нас якась проблемка, то я намагаюся відразу її вирішити, щоб не було ніяких непорозумінь, як у минулому році.

- Чи заздрили Вам?

- Якщо мені і заздрять, то я сподіваюсь, що це «біла» заздрість. А якщо є людина, яка негативно заздрять, то я сподіваюсь, що ця людина стане Головою Молодіжної ради у наступному році, і покаже, що він або вона краще ніж я.

- Що Вам дала ця посада у житті? Цим вона Вам допоможе у майбутньому?

- Мені – нічого. Це я б хотіла дати Молодіжній раді користь. Можливо, це буле такий маленький плюс при вступі.

 


По суті

- Який Ваш девіз?

- Це бути корисною людиною. Зараз я почала працювати для свого міста, в майбутньому я б хотіла працювати на користь Україні загалом. Можливо, я зможу робити щось більше корисніше.

- Чи є у Вас кумир, з якого Ви берете приклад?

- Так, це Ніна Анатоліївна, директорка Палацу дітей та молоді. Звичайно я з неї брала приклад, коли балотувалася на цю посаду. І навіть зараз ми у хороших стосунках, коли у мене якісь проблемки, чи я не можу у чомусь розібратися, то я приходжу до неї за допомогою або за порадою.

- Що Вам потрібно зробити аби увійти в історію Молодіжної ради та в історію Славутича?

- Я думаю, що я вже ввійшла в історію ради, ставши Головою Молодіжної ради. Взагалі, потрібно зробити щось масштабне та круте. Але я не хочу, щоб це робила я одна, ми повинні робити це разом, усією командою. І я хочу, щоб уся наша команда, наше скликання ввійшло в історію Славутича. Ми всі повинні показати, що ми круті!

- Що Ви зробили найперше, ставши Головою Молодіжної ради?

- Ми змінили положенні, тому що раніше у положенні було прописано, що у Голови Молодіжної ради один заступник, але ми визначилися, що у Голови буде один заступник, якого обираю я, а другого заступника обирає Молодіжна рада. Моєю заступницею стала Поліна Делікатна.

- Що про Вас кажуть за спиною?

- Якщо чесно, я не знаю. Але якщо кажуть щось негативне, то сподіваюсь, що будуть говорити прямо у очі. Я у кінці вересня буду збирати депутатів, щоб вони критикували, говорили, що їм подобається, а що ні. Я хочу чути критику відверто, а не за спиною!

Ми круті!

- Над чим зараз працює Молодіжна рада?

- Зараз ми працюємо над зібранням Молодіжної ради, яке буде 11 вересня.

- Який Ваш улюблений проект з Вашою участю?

- Це проект «вокальна школа успіху», але восени я поїхала у Ригу, тому я дистанційно організувала і провела захід, разом зі своєю командою.

- Чи є такий масштабний проект, який Ви плануєте?

- Так, цей проект ще у планах, але депутатам подобається. Це обмін командами різних
Молодіжних рад. Працювати це буде так: Голова ради залишається у місті, а команда їде в інше місто, щоб показувати там круті проекти, а команда іншої Молодіжної ради приїжджає сюди і показує тут проекти.




Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: