Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Шановні славутичане!

25-26 червня 2020 року у Славутичі проходитиме Європейський тиждень сталої енергії - ініціатива Європейського Союзу, започаткована у 2006 році, що проходить в Україні з 2011 року. У зв'язку з пандемією COVID-19, Європейський Тиждень Сталої Енергії 2020 відбуватиметься в онлайн-режимі під гаслом: «Поза межами кризи: чиста енергія для зеленого відновлення і зростання». ...

 

25-26 червня 2020 року у Славутичі проходитиме Європейський тиждень сталої енергії - ініціатива Європейського Союзу, започаткована у 2006 році, що проходить в Україні з 2011 року.

У зв'язку з пандемією COVID-19, Європейський Тиждень Сталої Енергії 2020 відбуватиметься в онлайн-режимі під гаслом: «Поза межами кризи: чиста енергія для зеленого відновлення і зростання». Мета Європейського Тижня Сталої Енергії 2020 – популяризація поліпшення енергоефективності та збільшення використання відновлюваної енергії. Тиждень проводиться на виконання зобов’язань м. Славутича відповідно до Угоди Мерів, в рамках реалізації Програми «План дій сталого енергетичного розвитку міста Славутич до 2020 року», Програми формування енергетичної та кліматичної свідомості славутичан на 2016-2020 роки.

В рамках запланованих заходів традиційно проводиться дане анкетування "Енергоефективність та енергозаощадження": https://forms.gle/bJULqF5cSsECDXeT9

Будь ласка, уважно прочитайте питання та усі варіанти відповідей до нього. Оберіть той варіант відповіді, який найбільше підходить для вас.

Анкета є анонімною. Усі відповіді на анкету будуть узагальнені разом із відповідями інших респондентів.

З усіх питань щодо даної анкети ви можете звернутися на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.com або за телефонами 2-22-50, 050 353 11 35, департамент стратегічного розвитку, промоції та туристичної гостинності міста або департамент енергоменеджменту КП «Агентство регіонального розвитку», Проспект Дружби Народів, 7 (БК «Енергія», ІІ поверх).
https://forms.gle/wvT8CZSZ5nesxcV7A

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: